حسن روحانی از افزایش قیمت بنزین در سال 93 خبر داد

حسن روحانی٬ رئیس جمهوری ایران از افزایش قیمت بنزین در سال آینده خبر داد و گفت این افزایش قیمت «شیب تندی» خواهد داشت.

به گزارش  دیگربان به نقل از خبرگزاری فارس٬ آقای روحانی این مطلب را در نشست مشترک مجلس و دولت بیان کرده است.

ناقل این خبر سکینه عمرانی یکی از نمایندگانی است که در این جلسه شرکت داشته است.

خانم عمرانی افزوده آقای روحانی در این جلسه گفته دولت تلاش خواهد کرد افزایش حامل‌های انرژی در مواردی که در امر تولید دخالت دارند، «شیب ملایمی» داشته باشد.

این خبر در شرایطی به نقل از روحانی منتشر شده که پیش‌تر گروهی از نمایندگان مجلس نسبت به عواقب افزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژی در بودجه سال ۹۳ هشدار داده بودند.

مجلس شورای اسلامی صبح امروز پس از ساعت‌ها بحث و بررسی٬ کلیات بودجه سال ۹۳ را تصویب کرد.

پیش‌بینی می‌شود با تصویب نهایی این بودجه٬ دور تازه افزایش قیمت‌ها از فروردین ماه سال ۹۳ در انتظار مردم باشد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله