با صدور اطلاعیه محمد یزدی

جامعه مدرسین قم از علی اکبر ولایتی حمایت کرد

آیت‌الله محمد یزدی رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از اعلام حمایت رسمی اکثریت اعضای این تشکل از علی‌اکبر ولایتی خبر داد.

به گزارش فارس ،  در این اطلاعیه ،‌ با اشاره به اظهارنظر و گمانه‌زنی‌های متعدد برخی رسانه‌ها درباره نظر جامعه مدرسین درخصوص انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم اعلام شده است: بر اساس مصوبه جلسه رسمی روز جمعه دهم خردادماه جاری مقرر شد جلسه فوق‌العاده تشکیل شود.

این اطلاعیه می‌افزاید: این جلسه در روز شنبه 11خرداد92 تشکیل شد که پس از بحث و تبادل نظر درباره نامزدهای ریاست‌جمهوری نظر اکثریت اعضاء به جناب آقای دکتر علی‌اکبر ولایتی معطوف گردید.

آیت‌الله یزدی در اطلاعیه خود خاطرنشان کرد که این نظر مورد تأئید کتبی تعداد معتنابهی از دیگر اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم قرار گرفته است.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان اطلاعیه خود با دعوت از همه رسانه‌های گروهی بر رعایت اخلاق رسانه‌ای ابراز امیدواری کرد با تلاش همگان روز 24 خرداد با خلق حماسه سیاسی دیگر شاهد حضور پرشور و آگاهانه ملت شریف ایران پای صندوق‌های رأی باشیم.

این اطلاعیه در حالی صادر شده است که پیش از این گفته می شد جامعه مدرسین از کاندیدای ائتلاف پیشرفت حمایت می کند. اما این ائتلاف در مورد کاندیدای نهایی خود به جمع بندی نرسیده است و همچنان اختلاف نظر دارند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله