انتخابات نزدیک شد و کمیته امداد دست به کار شد

توزیع 10 میلیارد تومان بن میان خانواده‌های کم‌درآمد

کمیته امداد به فاصله چند ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری٬ به درخواست برخی سازمان‌ها و ارگان‌ها هفت میلیارد تومان به آن‌ها کمک کرده و یک میلیون بن خرید نیز توزیع کرده است.

به گزارش دیگربان حسین انواری٬ سرپرست کمیته امداد این مطلب را روز پنجشنبه (پنجم بهمن) در حضور محمد محمدی گلپایگانی٬ مسئول دفتر آقای علی خامنه‌ای بیان کرده است.

آقای محمدی گلپایگانی در اقدامی کم‌سابقه امروز در مراسم گشایش فروشگاه نوروزی کمیته امداد شرکت کرده است.

سرپرست کمیته امداد در این مراسم از توزیع یک میلیون بن خرید در میان مددجویان به ارزش ۱۰ میلیارد تومان از سوی این کمیته خبر داده است.

وی گفته سه میلیارد تومان ین بودجه صرف استان تهران شده و مابقی آن (هفت میلیارد تومان) در اختیار سازمان‌ها و ارگان‌ها گذاشته شده است.

سرپرست کمیته امداد نامی از این ارگان‌ها نبرده٬ اما گفته که آن‌ها به «تشخیص» خود این بودجه میان خانواده‌های کم‌درآمد تقسیم خواهند کرد.

انواری در ادامه سخنان خود اظهار کرده که «باید بتوانیم اتحاد و اتفاق مردم را هر روز بیشتر کنیم و یکی از کارکردهای کمیته امداد همین است.»

این اقدام کمیته امداد در شرایطی صورت گرفته که مجلس و دولت نیز مشغول برنامه‌ریزی به منظور کمک به ۱۷ میلیون اقشار کم‌درآمد در ایران پیش از نوروز سال ۱۳۹۲ هستند.

دولت با اجازه مجلس قرار است دو میلیارد دلار از حساب صندوق توسعه ملی برداشت کرده و آن را قالب کمک‌های نقدی و غیرنقدی میان ۱۷ میلیون نفر تقسیم کند.

وضعیت معیشتی مردم ایران در پی افزایش تحریم‌های بین‌الملی وخیم شده و رهبر جمهوری اسلامی  نیز به منظور جلوگیری از خیابانی شدن اعتراض‌ها دستور داده در این زمینه کمک‌هایی به کم‌درآمد‌ها شود.

این کمک‌ها قرار است به فاصله سه تا چهار ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری صورت بگیرد.

مطالب مرتبط

موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان

امروز نیز در سایه موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان، همان الگوی آشنای تاریخ در حال تکرار است: حذفِ بی‌پناه‌ترین‌ها به نام امنیت یا نظم، با همراهی رسانه‌ای و سکوت جامعه. اما حذف هر «دیگری» به دست ساختار قدرت، فقط آغاز یک روند است؛ روندی که دیر یا زود، دایره‌اش گسترش می‌یابد و به بدنه‌ی جامعه بازمی‌گردد. اگر جامعه در برابر بی‌قانونی علیه مهاجران ساکت بماند، فردا ممکن است همان سازوکار خشونت، گریبان شهروندان‌اش را نیز بگیرد. سرنوشت خاموشان، همیشه شبیه‌ هم است.

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

مطالب پربازدید

مقاله