تعطیلی 36 گل فروشی در سطح شهر تهران

به‌دلیل اینکه در ماه مبارک رمضان دید و بازدیدهای معمول وجود ندارد و تعداد برگزاری مراسم عروسی کاهش می‌یابد فروش گل به شدت کاهش یافته است.

عضو سابق هیئت مدیره اتحادیه تعاونی‌های کشاورزی تولیدکنندگان گل و گیاه کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: بالا رفتن هزینه‌های تولید در ماه‌های گذشته باعث شده تولید این محصول به صرفه نباشد و هزینه‌های تولیدی کشاورزان را پاسخ ندهد.

سیدعلی زعیم با اشاره به اینکه هزینه‌های تولید گل و گیاه به شکل افسارگسیخته‌ای در کشور بالا رفته است، افزود: هزینه تمام‌شده تولید گل در ایران قابل رقابت با سایر کشورهای تولیدکننده این محصول در دنیا نیست. نرخ کودهای شیمیایی و دامی، سوخت، دستمزدها و وسایل جانبی گلخانه‌داری در ماه‌های گذشته بالا رفته، ولی قیمت گل در بازار تغییری نداشته و تقاضا کاهش یافته و تولید و صادرات آن را تحت تأثیر قرار داده است.

 تعطیلی 36 گل‌فروشی در تهران

وی خاطرنشان کرد: آفت‌کش‌های چین، هند و عراقی موجود در بازار، کیفیت لازم را نداشته و آفت‌کش‌هایی که از سایر کشورها وارد می‌شوند، قیمت بالایی دارند و برای تولیدکنندگان مقرون به صرفه نیست که از این فرآورده‌ها استفاده کنند. به همین دلیل بعضی از تولیدکنندگان استفاده از سموم و آفت‌کش‌ها را به‌طور کلی از چرخه تولید خود حذف کرده‌اند.

این تولیدکننده قدیمی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلات تولید کشور عدم حضور نیروهای متخصص در این بخش است، ادامه داد: بخش تولید گل و گیاه از عدم حضور نیروهای متخصص رنج می‌برد. زیرا دستمزدها و شرایط حاکم در این حرفه سخت بوده و نیروهای تحصیل‌کرده را جذب بازار نمی‌کند. تولیدکنندگان نیز به‌دلیل اینکه بازگشت سرمایه مورد نظر را ندارند، دستمزدها را افزایش نمی‌دهند.

زعیم در پایان تصریح کرد: بازار گل در ماه مبارک رمضان به‌دلیل کاهش بازدیدهای معمول و برگزاری مراسم عروسی به شدت کاهش یافته است و در ماه‌های گذشته 36 گل‌فروشی در خیابان شریعتی از دولت تا تجریش مغازه‌های خود را تعطیل کرده‌اند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله