وزیر راه و شهرسازی:

تسهیلات مسکن را افزایش می دهیم

وزیر راه و شهرسازی خبر داد: کارگروه مسکن برای صندوق سپرده‌گذاری و افزایش تسهیلات مسکن در حال کار است و بانک مرکزی به زودی نتیجه را اعلام می‌کند.

به گزارش ایسنا عباس آخوندی در جمع خبرنگاران گفت: مشکل اقتصاد مسکن به دلیل نبود تقارن اطلاعات خریدار و فروشنده ایجاد شده به گونه‌ای که اطلاعات نابرابر هر یک به نفع دیگری است.

وی افزود: وجود حالت رکود تورمی در اقتصاد، توسط یک وزارتخانه برطرف نمی‌شود بلکه تورم به مفهوم یکپارچه به عهده اقتصاد کل کشور است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: باید شیوه‌ مدیریت یکپارچه در اقتصاد ایجاد شود و بدون تزریق پول، قدرت اقتصاد ایران تامین و تجهیز نمی‌شود و این تجهیز باید در اقتصاد داخلی کشور باشد.

وی با اشاره به بند 2 قانون بودجه و اقدام بانک مرکزی مبنی بر افزایش تسهیلات مسکن تصریح کرد: براساس این بند بانک مرکزی حق دادن خط اعتباری مستقیم به هیچ بانکی را ندارد چرا که در حال حاضر هیچ اعتباری در بانک‌ها موجود نیست.

آخوندی تاکید کرد: در صورت ایجاد تجهیزات لازم و تشویق سرمایه‌گذاران این امر صورت می‌گیرد لذا باید جهت افزایش سپرده‌ها اقدام فوری صورت گیرد.

به گفته وزیر راه و شهرسازی افزایش سپرده‌گذاری به معنی افزایش نقدینگی نیست چراکه موجب افزایش تورم و افزایش دوباره قیمت‌ها می‌شود.

وی افزود: افزایش تسهیلات مسکن تاثیری در افزایش قیمت‌ها ندارد چرا که باید افزایش تجهیزات به صورت تدریجی عرضه و منجر به ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا شود.

آخوندی گفت: برای افزایش تسهیلات مسکن و وام خرید هیچ‌گاه به بانک مسکن و بانک مرکزی اجباری نشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جلسات برگزار‌شده میان وزارت راه و شهرسازی و بخش خصوصی افزود: نسبت به برقراری ارتباط با بخش خصوصی خوش‌بین هستم و امیدوارم انبوه‌سازان بتوانند با ورود به ساخت ‌و ساز و سرمایه‌گذاری مسکن به شهرسازی کمک کنند.

وی در پاسخ به ورود انبوه‌سازان خارجی و فعالیت در کشور گفت: باید حس رقابت میان انبوه‌سازان داخلی و خارجی و با حمایت دولت صورت گیرد.

خاطرنشان می شود در چند سال اخیر بازار مسکن یکی از بدترین دوره های خود را سپری کرده است. در طول دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد قیمت خانه و اجاره بها چند برابر شده اند.

مطالب مرتبط

ترامپ خواستار لغو محاکمه نتانیاهو به اتهام فساد شد

این دومین‌بار در چند روز اخیر است که آقای ترامپ با حمایت از آقای نتانیاهو خواستار لغو محاکمه او می‌شود. با این تفاوت که رئیس‌جمهوری آمریکا این‌بار بحث کمک‌های ایالات متحده به اسرائيل را به میان آورد

حبس ۲ تا ۵ سال برای ارسال تصاویر یا فیلم به شبکه‌های خارج از کشور در لایحه تازه

در ماده نهم، این قانون شامل مواردی نیز می‌شود که پیش از تصویب آن رخ داده‌اند؛ موضوعی که با اصل ۱۶۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی و قانون مجازات اسلامی در تعارض است، زیرا قوانین کیفری نباید عطف به ماسبق شوند

فاجعه انسانی در زندان تهران بزرگ

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده است که تاکنون «مطابق آمار رسمی ارائه شده» ۷۱ نفر از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌ها در حمله اسرائیل به زندان اوین کشته شده‌اند

مطالب پربازدید

مقاله