احتمال محاکمه به اتهام جدید محاربه:

بی‌خبری مطلق از سرنوشت ارژنگ داوودی، زندانی سیاسی

با گذشت بیش از دو ماه از انتقال ارژنگ داوودی به بند ۲۰۹ زندان اوین، از سرنوشت این زندانی سیاسی کماکان اطلاعی در دست نیست.

به گزارش هرانا، بازجویان وزارت اطلاعات از ملاقات این زندانی با اعضای خانواده خود جلوگیری کرده است و علی رغم گذشت بیش از دو ماه از انتقال وی به سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ نامبرده اجازه تماس تلفنی نیز نیافته است.

بر اساس گزارش سازمان عفو بین الملل، احتمالا این زندانی در ماه گذشته از سوی یکی از شعب دادگاه‌های انقلاب بر اساس اتهام جدیدی (محاربه) مورد محاکمه قرار گرفته است.

محاکمه زندانیان در طی تحمل حبس شیوه جدیدی برای کنترل و جلوگیری از اعتراضات زندانیان به شرایط خود در زندان‌ها است که در راستای ممانعت از اطلاع رسانی از شرایط زندانهای کشور صورت می‌گیرد، اخیرا برخی رسانه‌های نزدیک به دولت با پرداختن به این موضوع سعی در آمده کردن فضا برای این گونه اقدامات فراقانونی دارند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله