انجمن تالاسمی ایران:

بیماران تالاسمی به فیلتر تزریق خون دسترسی ندارند

 دبیر انجمن تالاسمی ایران از عدم دسترسی بیماران تالاسمی به فیلتر حین تزریق انتقاد کرد و گفت: افزایش قیمت ارز به افزایش قیمت پمپ‌های تزریق داروی دفروکسامین منجر شده است.

محمدرضا مشهدی با اعلام این مطلب که خونی که به بیماران تالاسمی تزریق می‌شود باید عاری از لکوسیت باشد افزود: این کار به دو روش پیش از ذخیره‌سازی و تزریق انجام می‌شود.

وی ادامه داد: روش پیش از ذخیره‌سازی توسط سازمان انتقال خون ایران انجام می‌پذیرد و روش حین تزریق با استفاده از فیلترهای تزریق خون انجام می‌گیرد.

به گزارش فارس، مشهدی اضافه کرد: در حال حاضر شرکت تولید کننده فیلترهای تزریق خون اعلام کرده که قیمت این فیلترها را تغییر داده است و این مسئله موجب شده که برخی از مراکز درمانی از تهیه و استفاده از این فیلترها خودداری کنند.

دبیر انجمن تالاسمی افزود: در این شرایط انتظار ما از کارشناسان و مدیران اداره پیوند و امور بیماری‌های خاص وزارت بهداشت همکاری و همراهی بیشتر با بیماران است، در حالی که متأسفانه شاهد چنین همکاری نیستیم.

دبیر انجمن تالاسمی ایران افزود: افزایش قیمت ارز منجر به افزایش قیمت برخی از پمپ‌های تزریق داروی دفروکسامین شده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که پوشش بیمه‌‌ای پمپ‌های تزریقی همچنان ثابت است و اداره پیوند و امور بیماری‌های خاص نیز هیچ گونه کمکی برای بیماران نیازمند به پمپ تزریق در نظر نگرفته است.

مشهدی گفت: عدالت در تخصیص منابع می‌تواند به اعتماد بیشتر بیماران تالاسمی به سیاستگذاران بهداشت و حوزه سلامت کمک کند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله