در حوادث تروریستی دیشب در فرانسه که در تاریخ این کشور بی سابقه بوده است تا کنون بیش از 150 نفر کشته شده اند.
این حادثه های تروریستی در هفت نقطه پاریس رخ داده اند که مهم ترین آن به حادثه گروگانگیری در باتاکلان بر می گردد که طی آن دهها تن از شهروندان فرانسوی که برای تماشای اجرای یک گروه راک آمریکایی در یک کنسر جمع شده بودند کشته شدند.
به گزرش ملی مذهبی در این حوادث بی سابقه تعدادی از شهروندان فرانسوی نیز در انفجاری نزدیک “استاد دو فرانس” محل برگزاری بازی دوستانه تیم های فرانسه و آلمان کشته شدند. فرانسوا اولاند که در استادیوم حضور داشت بلافاصله توسط نیروهای امنیتی از محل حادثه به مکان دیگری منتقل شد.
رئیس جمهور فرانسه در نخستین پیام خود با محکوم کردن حادثه اخیر با حضور در محل حادثه گروگانگیری وعده داد مبارزه با تروریسم را بی رحمانه پیش خواهد برد. وی همچنین در فرانسه وضعیت فوق العاده اعلام کرده است.
در همین راستا نهادهای امنیتی و انتظامی فرانسه از مردم پاریس خواستند حتی الامکان از خانه خود بیرون نیایند.
با وقوع حادثه بسیاری از متروهای شهر پاریس بسته شدند. این حادثه بزرگ تروریستی می تواند وضعیت امنیتی در پاریس را شدیدتر کند.
شاهدان حادثه گروگانگیری از تیراندازی بی رحمانه چند مرد نقابدار خبر داده اند. آنها به سوی جمعیت شلیک کرده و ده ها فرانسوی را کشته اند.
فرانسه اعلام کرده مرزهای شینگن را می بندد.
طبق برخی از اخبار منتشر شده دو تن از گروگانگیران بعد از حمله پلیس کشته شده اند.
در چند روز گذشته دو ویدئو از سوی نیروهای منتسب به داعش منتشر شده بود که فرانسه را به انجام حملات تروریستی تهدید کرده بودند.
داعش مسئولیت این حملات مرگبار را بر عهده گرفته است.