حسن روحانی مدعی شد:

بعید می​دانم که خاتمی و هاشمی نامزد شوند

به گفته حسن روحانی اگر چه شایعاتی درباره احتمال نامزدی آقایان خاتمی و هاشمی مطرح است، اما او نامزدی این دو نفر را بعید می​داند.

اين نامزد بالقوه انتخابات رياست جمهوري يازدهم در گفت و گو با خبرآنلاين، با بيان اينکه به شخصه فکر نمي کنم اين آقايان نامزد شوند، در پاسخ به اينکه در صورت نامزدي هر کدام از انها باز هم در عرصه رقابت باقي خواهيد ماند يا نه؟، اظهار داشت: اگر احتمال حضورشان را مي داديم، اين سوال جا داشت د ولي احتمال نمي​دهم.

احتمال حمايت خاتمي و هاشمي از نامزدي روحاني سوال ديگري بود که او در پاسخ گفت: اين سوال را بايد از خود اين آقايان بپرسيد. طبيعي است فردي که کانديدا مي شود اگر شخصيت​هاي مورد احترام جامعه از او حمایت کنند، برايش دلگرم کننده خواهد بود و کارش را آسان مي کند و برايش خوشحال کننده است.

وي افزود: شخصيت هاي بزرگ و مورد اقبال مردم اگر از نامزدي من حمايت کنند خوشحال مي​شوم. اما اينکه چه کساني حمايت کنند در هفته هاي بعد روشن مي شود. تنها دو ماه تا انتخابات زمان باقي است ودر هفته​ هاي بعد اين مسائل روشن خواهد شد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله