رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی:

بعید است، 20 درصد سال گذشته هم فروش داشته باشیم!

در حالی کمتر از یکماه به نوروز باقی مانده که طی اقدامی جدید دولت نرخ بلیت قطار و اتوبوس را به ترتیب31 و 20 درصد افزایش داد این امر منجر به واکنش هایی در حوزه گردشگری شده است به شکلی که رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی معتقد است امسال 20 درصد سال گذشته هم فروش نخواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی گران کردن فاکتورهای سفر که از آن جمله می‌توان به نرخ‌های هتل، حمل و نقل ،مواد غذایی و نرخ آب و برق اشاره کرد منجربه کاهش سفر شده حال با نزدیک شدن به سال جدید این گرانی‌ها تمامی ندارد و بر نرخ اتوبوس و قطار تاثیر گذاشته به شکلی که در سه ماه گذشته هم نرخ هواپیما 60 درصد افزایش یافت و منجر به محدودیت مردم بیش از پیش در سفر شده است.

در 30 بهمن‌ماه با افزایش 31 درصدی نرخ بلیت قطارپیش‌بینی می‌شود سفرهای داخلی در کشور کمتر از سال گذشته باشد این در حالی است که کارشناسان گردشگری معتقدند که اگر دولت وضعیت فعلی را مدیریت نکند عواقب ناخوشایندی در انتظار خواهد بود.

این در حالی است که شهریار افندی زاده رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای پیش‌تر از افزایش 20 درصدی نرخ بلیت اتوبوس در نوروز 92 خبر داده بود.

“محمد حسن کرمانی” رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی در خصوص گران شدن بلیت وسایل نقلیه چون قطار و اتوبوس به، گفت:« همه ما توقع داریم تا سفری ارزان داشته باشیم اما نمی توان فاکتورهای اصلی سفر چون نرخ آب و برق و حمل و نقل و……را ارزان کنیم در نتیجه دولت برای کاهش مشکلات باید به این صنعت یارانه ارائه دهد که تاکنون هرگز این‌طور نبوده است.»

وی ادامه داد:«در شرایطی که دولت حمایت نکرده و به شکلی صحیح سیاست گذاری نکند نه تنها مشکلی رفع نشده بلکه در این صنعت باید منتظر عواقبی نیز باشیم.»

کرمانی در بخش دیگری از سخنانش اذعان داشت:«مشکلات صنعت گردشگری زیاد است و شاید این افزایش قیمت بلیت ها بخشی از این مشکلات باشد در نتبجه بهتر است دولت در این خصوص راهکار ارائه داده و چاره‌ای بیندیشد در غیر این صورت سفر به معنای واقعی از بین خواهد رفت.»

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی می‌کنید در نوروز امسال وضعیت بازار نسبت به سال گذشته چگونه باشد گفت:« پاسخ به این سوال نیازمند تحقیق میدانی است و من با علم به این موضوع و تعداد مراجعه کنندگان،تلفن‌ها و تعداد فروش و همچنین تعاملاتی که با دیگر همکاران وجود دارد بعید می‌دانم امسال حتی 20 درصد سال گذشته فروش داشته باشیم مگر این‌که همه به هم دروغ گوئیم.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله