پیام تسلیت سید محمد خاتمی به مهدی کروبی

برای شما طول عمر با عزت و توفیق خدمت به اسلام و ایران طلب می‌کنم

سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق   در پیامی به مهدی کروبی یکی از رهبران جنبش سبز ایران ، درگذشت خواهرش را به وی و بستگان داغدارش تسلیت گفت.

خاتمی در این پیام ضمن ابراز تاسف از محرومیت دیدار مر حومه زینب کروبی با برادرش از خداوند خواست به شیخ مهدی کروبی طول عمر با عزت برای خدمت به انقلاب،اسلام و ایران عطا کند.

متن کامل این پیام به نقل از سایت شخصی سید محمد خاتمی ، بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای مهدی کروبی

بانوی بزرگوار، خواهر گرانقدرتان که زاده مجاهدی نستوه بود و در دوران ستم شاهی دربدری ها و گرفتاری های فرزندان رهبر بزرگ انقلاب، از جمله جناب عالی را با شکیبایی تحمل کرده بود، در هنگامی که حتی از دیدار شما نیز محروم بود به دیدار معبود شتافت تا ان شاء الله پاداش صبر و تحمل و نیکی خود را از خوان رحمت او دریافت کند.

این مصیبت را به جناب عالی، بیت محترم کروبی و همه بستگان داغدار تسلیت می گویم و برای آن فقیده سعیده از درگاه حضرت باری تعالی آمرزش و رحمت و برای بازماندگان معزز صبر و اجر و سلامتی و برای جناب عالی طول عمر با عزت توأم با توفیق روزافزون خدمت به انقلاب، اسلام و ایران طلب می کنم و از او می خواهم که گشاینده گره ها و تنگناها در جهت تأمین آرمان های انقلاب و برخورداری جامعه شریف ما از توان و شایستگی همه فرزندان برومند اسلام و ایران باشد.

با احترام

سید محمد خاتمی

۲۴ تیرماه ۱۳۹۱

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله