احمد شهيد:

با هر روزی که به حبس روزنامه نگاران افزوده می‌شود، آبروی ايران بيشتر می‌رود

احمد شهيد، گزارشگر ويژه سازمان ملل گفت: “به ازای هر روزی که روزنامه‌نگاران در زندان سپری می کنند، آبروی ايران در گوشه‌ی ديگری از جهان می‌رود.” وی افزود: “آنچه من می‌گويم نشانه‌های احساس اهميت روزافزون جامعه‌ی بين‌المللی در خصوص وضعيت اسف‌بار ملت ايران است.”

به گزارش کمپين بين المللی حقوق بشر در ايران، احمد شهيد، گزارشگر ويژۀ سازمان ملل متحد، در ايران گفت: “به ازای هر روزی که روزنامه نگاران در زندان سپری می کنند، آبروی ايران در گوشۀ ديگری از جهان می رود.” وی افزود: ” آنچه من ميگويم نشانه های احساس اهميت روزافزون جامعۀ بين المللی در خصوص وضعيت اسف بار ملت ايران است.” او همچنين به جوادلاريجانی رئيس ستادحقوق بشر سازمان ملل پيشنهاد کرد که به جای رويه کنونی، به سازمان مستقل حقوق بشری بپيوندد تا بتواند با فاصله گرفتن از موقعيت غيرمستقل کنونی خود از حقوق بشر در ايران حمايت کند.

در تاريخ ۳ آبان، احمدی شهيد گزارش سوم خود را در خصوص وضعيت حقوق بشر در ايران، حاوی “طيف وسيعی از موارد نقض حقوق بشر” و “وجود عدم پاسخگويی گسترده” ارائه کرد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله