روز دوشنبه صورت می گیرد

بازدید اعضای بازدید کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از زندان اوین و رجایی شهر

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم از بازدید اعضای این کمیسیون از زندان رجایی شهر كرج،اوین و بندهای سیاسی آن خبر داد.

عوض حیدر‌پور با اعلام این خبر به ایلنا، گفت: قرار است اعضای کمیته امنیت کمیسیون ۹ صبح روز دوشنبه ۲۵ دی ماه، با حضور در زندان اوین از بندهای مختلف این زندان از جمله بند‌های سیاسی مردان و نسوان و دیگر بندهای زندان بازدید و با زندانیان گفت‌و‌گو کنند.

وی افزود: این بازدید برای بررسی مشکلات رفاهی، بهداشتی زندانیان به ویژه زندانیان سیاسی زندان اوین است که قرار است برای ارتباط بهتر، تعدادی از نمایندگان زن نیز، بازدیدکنندگان را همراهی کنند.

حیدر‌پور ادامه داد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای بازدید از زندان های اوین و رجایی شهر کرج دعوت شده‌اند که به دلیل سفر تعدادی از اعضای کمیسیون به میانمار، برخی از اعضا در این بازدید حضور نخواهند داشت.

این عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: در صورت مشاهده موارد غیر قانونی و خاص در زندان اوین، بازدید از دیگر زندان‌ها و بازداشتگاه‌های کشور نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله