وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران:

بازديد رئيس جمهور از جزيره ابوموسي موضوع داخلي است

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اداعاهای گستاخانه وزارت امورخارجه امارت پیرامون جزایر سه‌گانه ایرانی طی بیانیه‌ای اعلام کرد:«بازدید رییس جمهور از جزیره ابوموسی موضوع داخلی است.»

به گزارش سایت ملی-مذهبی معاون عربي و آفريقا ي وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در واكنش به اظهارات اخير وزير خارجه امارات متحده عربي بازديد محمود احمدي نژاد رییس دولت دهم از جزيره ابو‌موسي را موضوعي داخلي دانست كه در چارچوب سفر استاني رئيس جمهور صورت پذيرفت. در ادامه این بیانیه نیز به نقل از امير عبداللهيان معاون عربی و افریفایی وزارت امور خارجه با اشاره بر «اراده جدي جمهوري اسلامي ايران در توسعه و تحكيم روابط دو كشور» بر اهميت گفتگو هاي دو جانبه به منظور حل و فصل سوء تفاهمات احتمالي تاكيد شده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله