طبق مشاهدات میدانی ماموران نیروزی انتظامی با حضور در محل کنسرت مازیار فلاحی، برخی از جوانان رابه اتهام « پوشش نامناسب» با ون های گشت ارشاد به کلانتری منتقل کردند.
به گزارش مهر، حضور ون های گشت ارشاد فضای کنسرت فلاحی را تحت الشعاع قرار داد و نهایتا این کنسرت برگزار نشد. لازم به ذکر است این حرکت نیروی انتظامی با واکنش برخی از حاضران روبرو شد.
در کنار مدعوین کنسرت مازیار فلاحی برخی از بازدید کنندگان برج میلاد هم با برخورد گشت ارشاد مواجه شدند.
به نظر میرسد این حضور گشت ارشاد برای اولین بار در چنین مراسمی به صحبتهای معاون اجتماعی نیروی انتظامی سردار کارگر روز گذشته در مراسم افتتاح انجمن سینمای پلیس برمی گردد که تاکید داشت، مراسم و جشن های هنرمندان که بر مبنای ارزشها نباشد، همانند جشنواره غذا تعطیل می شود.