همسر سعید مدنی:

بازجوها علیه همسرم سناریو ساخته اند

همسر سعید مدنی، فعال سیاسی و پژوهشگر اجتماعی با اعتراض به اینکه هر ماه بازداشت موقت همسرش بدون دلیل مشخصی از سوی وزارت اطلاعات تمدید می شود گفت:« خیلی سخت و ناعادلانه است که هر ماه وزارت اطلاعات بدون ارائه دلیل بازداشت موقت سعید را تمدید کند و مقامات قضایی هم بپذیرند. هر ماه وزارت اطلاعات نامه می نویسد و می خواهد که بازداشت سعید تمدید شود. این حرکت عجیب و غیر قانونی است. بازجویی های او مدت ها پیش تمام شده، تفهیم اتهام شده و اکنون منتظر تشکیل دادگاه هستیم اما سعید هنوز پس از ۱۱ ماه از بازداشتش به بند عمومی منتقل نشده است. مقامات قضایی هم به پیگیرهای ما جواب نمی دهند و ما اصلا نمی دانیم چه می گذرد.»

سعید مدنی، فعال سیاسی، استاد دانشگاه، پژوهشگر اجتماعی، عضو ائتلاف نیروهای  ملی-مذهبی و عضو شورای سردبیری ماهنامه “ایران فردا” در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۰ توسط ماموران امنیتی دستگیر شد. او دو ماه و نیم در سلول انفرادی بود و پس از آن به بند ۲۰۹ منتقل شد. سعید مدنی تقریبا پس از ۵ ماه بازجویی در اوایل تیرماه امسال به بند عمومی منتقل شد اما ۲۴ ساعت بعد دوباره به درخواست وزارت اطلاعات به بند ۲۰۹ منتقل شد.

این استاد دانشگاه در تاریخ ۲۵ آبان ماه امسال مجددا از بند امنیتی ۲۰۹ به بند عمومی زندان اوین منتقل شد اما پس از ۵ روز حضور دوباره به دستور وزارت اطلاعات بازداشت موقت او به مدت یکماه تمدید شد و به بند ۲۰۹ منتقل شد.

به گزارش کمپين بين المللی حقوق بشر در ايران، منصوره اتفاق در خصوص اتهام های همسرش به کمپین گفت:« من دقیقا نمی دانم اما یکی از اتهام هایش این بوده که درصدد راه اندازی وب سایتی بر علیه جمهوری اسلامی بوده است که در این وب سایت مثلا می خواسته تجمعات برگزار کند و یا مثلا او متهم شده که از خارجی ها پول گرفته است. اما هیچکدام از این اتهامات واقعیت ندارد. بازجویانش لابد چون چیزی جز فعالیت های او که برای همه آشکار بوده نتوانسته اند پیدا کنند این سناریو ها را برعلیه اش ساخته اند.»

همسر سعید مدنی در خصوص اینکه چرا پس از ۱۱ ماه و با پایان بازجویی ها هنوز حکمی برای همسرش صادر نشده است، گفت:« دادگاه ایشان قرار بود برگزار شود اما دوباره گفتند به علت ایراداتی که دارد بازپرس شعبه باید نظر بدهد و الان ما منتظر اعلام نظر بازپرس هستیم تا پس از آن تاریخ دادگاه مشخص شود.»

منصوره اتفاق همچنین با اظهار نگرانی از وضعیت جسمی همسرش گفت:« سعید از بیماری قلب رنج می برد و پزشک بهداری زندان اعلام کرده که باید به بیمارستان برای آزمایشاتی منتقل شود. ما هم از مراجع قانونی پیگیر انتقالش شدیم اما هنوز جوابی به درخواست ما داده نشده است.»

همسر سعید مدنی در گفتگوی قبلی خود  در خرداد ماه امسال گفت همسرش در ماه های اول دستگیری شکنجه شده و بازجویی های طولانی مدتی در حدود ۱۵ ساعت داشته است تا اینکه با اعتصاب غذا در اعتراض به وضعیتش توانسته کمی اوضاعیش را بهتر کند. سعید مدنی از بیماری قلبی نیز در رنج است که علیرغم درخواست های خانواده برای انتقال او به بیمارستان هنوز موافقت نشده است.

همسر سعید مدنی در آن گفتگو علت تمدید بازداشت های موقت همسرش را رضایت ندادن او به اعتراف اجباری بیان کرده و گفته بود:« بازجویانش به اصطلاح می خواهند او را تنبیه کنند چون سناریوی که آنها برای متهم کردن سعید ساخته اند را او نپذیرفته است. آنها هم برگه های بازجویی او را قبول نکرده اند و اجازه نمی دهند که او به بند عمومی منتقل شود. در واقع آنها نخواسته اند چیزی که واقعیت دارد را بپذیرند بلکه می خواهند چیزی که آنها می گویند را سعید بر علیه خودش قبول کند.»

سعید مدنی که عضو گروه ملی-مذهبی است در بازداشت گسترده اعضای این گروه در اسفند ماه ۱۳۷۹ بازداشت شد و پس از چندین ماه انفرادی با قید قرار وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. هنوز حکم او برای این پرونده نیز مشخص نیست. همچنین پس از حوادث انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ از تدریس در دانشگاه ها محروم شد.

مطالب مرتبط

سومالی به یکی از مراکز اصلی گسترش داعش در آفریقا تبدیل شده است

این گروه از بی‌ثباتی در سومالی برای ایجاد پایگاه‌ها و شبکه‌هایی استفاده می‌کند که جنگجویانی را از اتیوپی، سودان و تانزانیا جذب کرده و در عین حال، نفوذ ایدئولوژیک خود را به زبان‌های مختلفی مانند آمهری و سواحیلی گسترش می‌دهد

سالانه ۸ برابر گنجایش سد کرج از آب‌های زیرزمینی برداشت می‌شود

یک فعال محیط‌زیستی می‌گوید: «تغییر اقلیم نقش کمی در تخریب تالاب‌ها دارد، اما مسئولان هروقت‌ که می‌خواهند پاسخی در خصوص نابه‌سامانی وضعیت تالاب‌ها بدهند، به دستاویز تغییرات اقلیمی چنگ می‌زنند و می‌گویند بارندگی‌ها کم شده، هوا گرم شده، تبخیر افزایش پیدا کرده است

مذاکره زیر سایه تهدید

اگر ایالات متحده واقعاً به دنبال پیشرفتی دیپلماتیک باشد، باید رویکردی واقع‌بینانه در پیش گیرد؛ تمرکز بر راستی‌آزمایی هسته‌ای و صرف‌نظر از مطالبات فراتر از این موضوع می‌تواند گامی مثبت باشد

مطالب پربازدید

مقاله