روزگذشته جلسه رسیدگی به اتهامات کسری نوری از دراویش بازداشت شده در شعبه ۱۰۶ دادگاه جرایم عمومی شیراز “اطلسی” برگزار شد.
به گزارش سایت مجذوبان نور؛ صبح چهارشنبه هشتم شهریورماه، جلسه رسیدگی به اتهامات کسری نوری از دراویش گنابادی شیراز به ریاست قاضی آشوری در شعبه ۱۰۶ دادگاه جرائم عمومی شیراز “اطلسی” برگزار شد که وکلای این درویش گنابادی آقایان داوود منتظری و فریبرز یداللهی نیز در این جلسه حضور پیدا کردند.
اتهامات این درویش گنابادی نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی بوسیله عضویت در سایت مجذوبان نور اعلام شد که پس از اعلام اتهامات توسط قاضی آشوری، کسری نوری گفت: “با نفوذی که مراکز امنیتی بر سیستم قضایی کشور دارند و به دلیل اینکه شما توانایی رسیدگی به قانون شکنی افرادی که در تمام طول بازداشت و بازجویی با رعایت نکردن حق قانونی من، به عنوان یک شهروند ایرانی، قانون اساسی را زیر پا گذاشتند و حقوق حقهٔ من را نقض کردند را ندارید من دادگاه را دارای صلاحیت برای رسیدگی به پرونده نمیدانم و هیچ کدام از این اتهامات را قبول ندارم.”
همچنین اجازه حضور در جلسه دادگاه و ملاقات نیز به خانوادهٔ این درویش گنابادی داده نشد.
لازم به ذکر است کسری نوری تا کنون ۲ مرتبه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. این درویش گنابادی یکبار در تاریخ ۲۱ دیماه سال گذشته به اتهام فعالیت شبانه روزی و اقدام علیه نظام و عضویت در گروهک انحرافی بازداشت و پس از ۴۶ روز حبس در اداره اطلاعات شیراز و زندان عادل آباد شیراز با وثیقه ۵۰ میلیونی آزاد شد و سپس مجددا در تاریخ ۲۴ اسفند ماه سال گذشته به اتهام فعالیت تبلیغاتی علیه نظام به نفع بیگانگان و ارتباط و مصاحبه با رسانههای بیگانه بازداشت شد.