موسسه علوم و امنیت بین الملل که یک موسسه تحقیقاتی با اهداف امنیتی است در تازه ترین گزارش خود مدعی شده است ایران اورانیوم مورد نیاز برای تولید 5 بمب اتمی را در اختیار دارد.
به گزارش روزنامه هاآرتص این موسسه که تحولات هسته ای ایران را به دقت دنبال می کند بر اساس داده های گزارش آژانس به این نتیجه رسیده است که ایران اورانیوم مورد نیازش را برای تولید 5 بمب هسته ای در اختیار دارد.
در این گزارش اشاره شده است پیشرفت برنامه های ایران در زمینه هسته ای تحت نظارت شدید آمریکا و قدرت های غربی دارد.
همچینین این موسسه در گزارش خود تاکید کرده است ایران همچنان برای تولید سانتریفیوژهای پیشرفته مشکل دارد.
ادعای این سازمان تحقیقاتی در حالی مطرح شده که مذاکرات ایران و گروه 1+5 قرار است در اواخر خرداد در مسکو برگزار شود. مذاکرات بغداد بدون نتیجه خاصی پایان یافت.
خاطرنشان می شود موسسه علوم و امنیت بین الملل موسسهای تحقیقاتی نزدیک به جریان محافظه کار آمریکاست که گزارش های آن در اختیار دولت آمریکا قرار می گیرد و از اهمیت خاصی برخوردار هست.