سرپرست دادسرای جنایی تهران هشدار داد:

افزایش قتل با سلاح سرد در پايتخت

سرپرست دادسرای جنایی تهران، از افزایش قتل های ارتکابی به وسیله سلاح سرد و افزایش خرید و فروش آزاد این سلاح ها به خصوص در تهران خبر داد.

قاضی فخر الدین جعفر زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: بیشترین قتل های ارتکابی با سلاح های سرد به خصوص با چاقو در تهران به وقوع می پیوندد و تحت عواملی چون افزایش جمعیت و مسائل و مشکلات اقتصادی و اجتماعی مردم است.

وی ادامه داد: وسیله ارتکاب جرم تاثیری در میزان مجازات افراد ندارد یعنی چه با سلاح های سرد کسی را به قتل برساند یا روش های دیگر هیچ تفاوتی در مجازات این افراد ندارد و قانون گذار صرفا برای نگهداری این گونه اسلحه‌های سرد مجازاتی جز آنچه در ماده 617 قانون مجازات اسلامی تحت عنوان تظاهر یا قدرت نمایی پیش بینی نکرده است.

جعفر زاده خاطر نشان کرد: به نظر من این امکان وجود ندارد که ما تدبیری بیندیشیم که سلاح سرد را از بین افراد جمع آوری کنیم ولی در مورد قمه می توان این موضوع را پیش بینی کرد که جمع آوری شود زیرا به نظر نمی‌رسد استفاده دیگری از قمه وجود داشته باشد جز اینکه در گذشته قمه زنی رواج داشت می توان با مقرراتی برای نگه داری آن وضع و منع قانونی ایجاد کرد و با نگهدارندگان آن برخورد کیفری کرد ولی در حال حاضر مقرراتی در این‌باره نداریم.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله