در طول چهار روز صورت گرفت

اعدام 19 نفر در استان‌های اردبیل٬ گیلان و کرمانشاه

۱۹ نفر طی چهار روز گذشته در استان‌های اردبیل٬ گیلان و کرمانشاه اعدام شدند.

به گزارش دیگربان در چهار روز گذشته آن‌طور که مقام‌های قضایی استان اردبیل نیز خبر داده‌اند ۹ نفر اعدام شده و ۴۰ نفر دیگر در انتظار تائید نهایی حکم اعدام خود هستند.

غلامعلی رضایی٬ رئیس کل دادگستری استان اردبیل در این زمینه اعلام کرده که دادگستری «منتظر تائید نهایی حدود ۴۰ حکم اعدام دیگر برای اجراء است.»

محمدجواد حشمتی٬ رئیس کل دادگستری گیلان هم از اجرای شبانه حکم اعدام هفت نفر در زندان مرکزی رشت خبر داده است.

آقای حشمتی گفته که حکم اعدام این افراد که متهم به «تجاوز به عنف» بودند٬ شامگاه سه‌شنبه (۱۸ تیر) به اجرا درآمد.

سایت دادگستری استان کرمانشاه نیز از اعدام سه نفر به اتهام «قتل» و «نگهداری مواد مخدر» خبر داده است.

این سایت نوشته که حکم اعدام این افراد ۱۷ تیر در زندان مرکزی کرمانشاه به اجرا گذاشته شد.

 

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله