در اعتراض به عدم پرداخت حقوق معوقه صورت گرفت

اعتصاب کارگران شرکت جهاد توسعه پیمان کار سد بنیر

کارگران شرکت جهاد توسعه پیمان کار سد بنیر در پی عدم پرداخت حقوق معوقه خود مجدداً دست به اعتصاب زدند.

به گزارش  آژانس خبری موکریان، پس از گذشت یک هفته از بازگشت به کار کارگران شرکت جهاد توسعه پیمانکار سد بنیر و عدم تحقق وعده کارفرمای این شرکت مبنی بر پرداخت حقوق معوقه کارگران، روز سه شنبه هشتم آبان ماه مجدداً تمام کارگران در بخش های مختلف، نگهبانان و رانندگان ماشین های سنگین و آمبولانس دست از کار کشیده و بر ادامه اعتصاب خود تا دستیابی به مطالباتشان تأکید کردند.

بیست و هشتم مهرماه، کارگران شرکت جهاد توسعه پیمانکار سد بنیر در 5 کیلومتری روستای نگل از توابع شهرستان مریوان واقع در استان کردستان، در اعتراض به عدم پرداخت حقوق معوقه خود دست به اعتصاب زده و با وعده کارفرما مبنی بر پرداخت حقوق معوقه آنان طی یک هفته، به سر کار خود بازگشته بودند؛ که روز گذشته پس از اجرایی نشدن وعده کارفرما در موعد مقرر، کارگران معترض مجددا دست از کار کشیدند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله