اعتصاب غذای احمدرضا احمدپور در زندان خرم آباد

در پی انتقال ناگهانی احمدرضا احمد‌پور به زندان خرم آباد، وی همانگونه که هشدار داده بود و همچنین در اعتراض به برخورد ناصحیح مسئولین زندان و عدم دسترسی به داروهای خود، از روز شنبه ۱۱ آذرماه دست به اعتصاب غذا زده است. به گزارش کلمه، چند شب گذشته وضعیت جسمانی وی رو به وخامت گذاشته است.

احمد رضا احمد پور زندانی سیاسی که ششم آذرماه با مراجعه ماموران به منزل وی به زندان ساحلی قم انتقال داده شده بود، دو روز بعد بدون اطلاع قبلی به به زندان خرم آباد منتقل شد.

احمد پور بعد از انتقال به زندان خرم آباد امکان تحویل گرفتن دارو های خود را به دلیل مخالفت مسئولین نداشته است.

احمد پور از جمله زندانیانی است که بعد از انتخابات ریاست جمهوری دومین بار به زندان رفته و در حال سپری کردن محکومیت خود است. این روحانی منتقد، صاحب وبلاگ نویس (پژواک خاموش)، عضو حزب جبهه مشارکت و شاگرد آیت الله منتظری بود، که در اولین محکومیت خود بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به اتهام تبلیغ علیه نظام و هتک حیثیت روحانیت و همچنین سرودن شعری درباره ندا آقا سلطان به یک سال حبس محکوم شد.

احمد پور بعد از اتمام این حکم در تیرماه سال ۹۰ به دلیل نوشتن نامه ای به رئیس سازمان ملل و غیر قانونی خواندن دادگاه ویژه روحانیت به سه سال حبس و ۱۰ سال تبعید به شهر ایذه محکوم شد

احمد‌پور با اتمام دوره مرخصی خود قبل از معرفی به زندان با مراجعه مامورین به خانه خود مواجه شد و بعد از تفتیش منزل و ضبط بعضی از دست نوشته‌های وی و همینطور مدارک پزشکی به زندان ساحلی قم و سپس زندان خرم آباد منتقل شد.

این زندانی سیاسی پیش‌تر گفته بود که مامورین اطلاعات نمی‌خواهند من دوره محکومیت خود را در قم بگذرانم و سعی بر انتقال من به شهرهای دور را داشتند که با انتقال نابهنگام وی بدون اطلاع قبلی به خواسته خود رسیدند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله