از سوی یک مقام ایرانی

اصابت موشک‌های روسی به خاک ایران تکذیب شد

یک مقام ایرانی در گفت‌وگو با یک رسانه روس ادعاهای مقامات آمریکایی درباره سقوط موشک در ایران را رد کرد.

به گزارش فرارو این مقام ایرانی به خبرگزاری اسپوتینگ گفته است: «وزارت دفاع ایران معتقد است که گزارش‌ها درباره سقوط این موشک بخشی از جنگ تبلیغاتی غرب علیه روسیه است.»

پیش از این وزارت دفاع روسیه هم ادعاهای رسانه‌ای در این باره را تکذیب کرده و گفته بود که تمامی موشک‌های مسکو به اهداف از پیش تعیین‌شده خود اصابت کرده‌اند.

شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان ادعا کرده است نیروهای نظامی و اطلاعاتی آمریکایی با رصد تحولات در منطقه به این نتیجه رسیده‌اند که چهار موشک شلیک‌شده به سوی سوریه، به مناطق نامشخصی در ایران اصابت کرده‌اند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس از قول یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده نوشته است که سقوط این موشک‌ها در خاک ایران در روز چهارشنبه اتفاق افتاده است.

خبرگزاری روسی اینترفاکس از قول سرگی شویگو وزیر دفاع این کشور نوشته است که موشک‌های شلیک‌شده به اهداف تعیین شده در سوریه برخورد کرده‌اند. وزیر دفاع روسیه به کنایه گفته است: “برخلاف سی‌ان‌ان، ما با ارجاع به منابع بی‌نام حرف نمی‌زنیم.”

مقامات آمریکایی در حالی این ادعا را مطرح کرده‌اند، که می‌گویند نمی‌دانند این موشک‌ها کجا به زمین خورده‌ است.

روسیه، از چهارشنبه هفته گذشته (8 مهرماه) حمله به مواضع گروه‌های تروریستی داعش را در سوریه آغاز کرده است – جایی که ائتلافی متشکل از کشورهای غربی و عربی به رهبری آمریکا از یک سال پیش در حال انجام عملیات ضد داعش است اما  موفقیتی در عقب راندان این گروه نداشته است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله