دبیرکل بانک مرکزی احتمال داد:

اسکناس 20 هزارتومانی منتشر می‌شود

به گفته دبير كل بانك مركزي در صورتي كه اجازه تمديد استفاده از ايران‌چك داده نشود، بانك مركزي انتشار اسكناس‌هاي 20 هزار توماني را پيشنهاد خواهد داد. پيش از اين اعلام شده بود كه بانك مركزي مهلت يك ساله براي جمع‌آوري ايران‌چك در امسال دارد.

به گزارش ایسنا، محمود احمدي در مورد وضعيت اسكناس در كشور عنوان كرد: در مورد بحث اسكناس ما خوشبختانه موفق شديم ايران‌چك را براي امسال نگه داريم و درصدد هستيم براي اسكناس درشت‌تر يا ابقاي ايران‌چك اقدام كنيم. موضوع تعداد اسكناس و مقدار آن گرچه مهم است اما اهميت آن در جاهاي ديگر است و براي جابه‌جايي و مسائل ديگر مدنظر قرار مي‌گيرد.

وي ادامه داد: از سويي هم ما در بانكداري الكترونيكي درصدد توسعه هستيم كه در اين مورد اخيرا شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی (شاپرك) راه‌اندازي شد كه كمك بسيار بزرگي به توزيع شبكه POS كشور و استفاده مردم از سيستم POS به جاي اسكناس مي‌كند.

احمدي در پاسخ به اين سوال كه با روند فعلي آيا اسكناس درشت‌تر نخواهيم داشت؟ افزود: اين موضوع بستگي به مسائلي دارد. ما پيشنهاد اسكناس درشت را سال‌هاست كه مدنظر داريم اما با توجه به اينكه مجلس دستور نبود ايران‌چك را در دست داشت و صرفا براي امسال در بودجه پيش‌بيني شد كه مي‌توان از ايران‌چك بهره برد، اگر به سمت‌وسويي برويم كه اجازه تمديد استفاده از ايران‌چك داده نشود، حتما بايد سراغ اسكناس‌هاي درشت‌تر برويم.

دبير كل بانك مركزي در مورد پيشنهاد بانك مركزي براي اسكناس جديد تاييد كرد كه اسكناس‌هاي 20 هزار توماني مدنظر است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله