از سوی سایت مجلس منتشر شد

اسناد جدیدی از پرداخت های کلان مرتضوی به وزرای احمدی نژاد

سایت «خانه ملت» نخستین سری از اسناد پرداخت‌های میلیونی سعید مرتضوی به دو معاون محمود احمدی‌نژاد و برخی مقام‌های دولت دهم را منتشر کرد.

به گزارش دیگربان این اسناد جمعه (۲۲ آذر) چند روز پس از آنکه سعید مرتضوی نام ۱۴۳ نماینده که از سازمان تامین اجتماعی در دوره‌های مختلف «کارت هدیه» دریافت کرده‌اند را تحویل مجلس داد٬ منتشر شده است.

یکی از این اسناد نشان می‌دهد محمدرضا رحیمی٬ معاون اول محود احمدی‌نژاد ۵۰۰ میلیون ریال از سازمان تامین اجتماعی دریافتی داشته است.

سند دیگر فاش کرده که سعید مرتضوی مبلغ یک میلیارد ریال به شیخ‌الاسلامی٬ معاون اجتماعی احمدی‌نژاد پرداخته است.

سومین سند نیز مربوط به پرداخت مبلغی معادل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به اسدالله عباسی سرپرست وزارت تعاون، ‌ کار و رفاه اجتماعی دولت دهم است.

سایت «خانه ملت» اعلام کرده در روز‌های آینده اسناد دیگری از گزارش تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی منتشر خواهد کرد.

تنش‌ها میان برادران لاریجانی با سعید مرتضوی در دو هفته گذشته پس از قرائت گزارش هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی منجر به انتشار اسنادی از فساد مقام‌های جمهوری اسلامی شده است.

طرفین طی این مدت اعلام کرده‌اند آماده‌اند اسناد و مدارک تازه‌ای علیه یکدیگر منتشر کنند.

آقای علی خامنه‌ای تا کنون دستوری درباره توقف این تنش‌ها و افشاگری‌ها صادر نکرده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله