با وجود ادامه مذاکرات هسته‌ای

اسرائیل ایران را به حمله نظامی تهدید کرد

دولت اسرائيل مجددا ايران را تهديد به حمله ی نظامی کرد.

به گزارش انتخاب، ايهود باراک، وزير دفاع اسرائیل گفت: باوجود اينکه ايران با آمانو به توافق رسيده، اما احتمال حمله نظامی به تاسيسات هسته ای اين کشور وجود دارد.

وی در گفتگو با راديو ارتش اسرائيل گفت: يک ايران هسته ای غيرقابل تحمل است و هيچ گزينه ای نبايد از روی ميز برداشته شود.

ايهود باراک افزود: تنها راهی که ايران برای توسعه برنامه هسته ای غير نظامی دارد، این است که تمام سايت های غنی سازی اورانيوم خود را تعطيل کند..

وزير دفاع اسرائيل گفت: گفتگوها بين ايران و غرب بايد بيشتر رخ دهد.

معاون نتانياهو: تا زمانی از کار افتادن سانتريفيوژها، آرام نخواهيم شد

موشه يالون، وزير امور استراتزيک اسرائيل و معاون نتانياهو گفت: تا زمانی که سانتريفيوژها در ايران از کار نيافتند اسرائيل آرام نخواهد شد.

وی افزود: اسرائيل با هر نوع توافقی که به ايران اجازه ی غنی سازی در خاکش را دهد مخالف است.

وزير امور استراتژيک اسرائيل گفت: اگر تحريم ها و انزوای ديپلماتيک منجر به توقف برنامه هسته ای ايران نشود، آن موقع يک کشوری بايد به ايران حمله کند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله