سناریوی پنهان احمدی نژاد برای کنترل کامل وزارت کشور

استیضاح وزیر کشور قبل از انتخابات، توسط طرفداران دولت

 استیضاح وزیر کشور در بین نمایندگان مطرح شده و تاکنون به گفته طراحان 37 امضا جمع کرده است. هر چند استیضاح با استقبال اکثریت نمایندگان مواجه نشده و به همین دلیل طراحان تاکنون از ارائه آن به هیات رئیسه برای اعلام وصول، تعلل کرده اند.

 اما در این بین هویت امضاکنندگان و مناسبات سیاسی آنها با دولت قابل توجه است. طراحان سعی دارند محورهای استیضاح را متعدد و بخشی از آن را به موضوعاتی مانند جابه جایی مدیران، فرمانداران و استانداران ربط دهند و حتی آن را به  ابلاغیه جدید احمدی نژاد مبنی بر ممنوعیت تغییر مدیران بنابر خواست نمایندگان ربط دهند، اما هویت سیاسی امضاکنندگان از نیات دیگری حکایت می کند.

به گزارش بازتاب، نمایندگانی که پیش از این با حمایت مستقیم دولت به مجلس راه یافته اند، دست به کار استیضاح مصطفی محمد نجار، وزیر کشور شده اند. این در حالی است که در بین امضاها، نشانه ای از چهره های منتقد دولت دیده نمی شود.

از سوی دیگر استیضاحی که فعلا 37 امضا جمع کرده و بسیاری از اصولگرایان منتقد دولت با آن موافق نیستند، تلاش دارد تا وزیر کشور دولت دهم را در ماه های پایانی عمر این دولت و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 92 برکنار کند. امری که شاید راه کاری برای حذف بی هزینه نجار در این ایام  باشد بدون آنکه رئیس جمهور برای این حذف، مجبور به پرداخت هزینه سیاسی باشد.

این استیضاح ، جدا از اینکه رای بیاورد یا نه، از سوی بخش هایی از اصولگرایان به عنوان یک تله انتخاباتی شناخته می شود. مخالفان این سوال را مطرح می کنند که چه تضمینی است حذف نجار، منجر به گذاشتن چهره ای از سوی رئیس جمهور نشود که با نزدیکی بیشتر فکری به مسئول دفتر رئیس جمهور، ترتیبات برگزاری انتخابات ریاست جمهوری را فراهم کند؟

به ویژه آنکه در آستانه انتخابات مجلس هم زمزمه هایی از پاستور مبنی بر ناراضی بودن تیم مشایی از غملکرد نجار به گوش می رسید و حالا استیضاح نجار از سوی نمایندگانی که نزدیکی فکری به دولت دهم دارند، قابل توجه است.

البته پیش بینی اصولگرایان مجلس نهم این است که این استیضاح به سرانجام نمی رسد، اما نفس این اتفاق هم به عنوان اولین تحرک انتخاباتی نمایندگان حامی دولت قابل توجه است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله