خانواده احمد قابل، نواندیش دینی، ضمن تشکر از عموم مردم و فعالانی که طی مدت زمان بیماری وی، همراهی داشته و دعاگو هستند، شرحی از وضعیت فعلی وی بعد از ترخیص از بیمارستان را ارائه داده اند.
به گزارش سایت کلمه، متن این پیام به شرح زیر است:
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء
به اطلاع عموم دوستان و آشنایان می رساند که با الطاف الهی بار دیگر عزیزمان حجةالاسلام والمسلمین آقای احمد قابل عمل های سخت جراحی را پشت سر گذاشت و بحمدالله به خانه برگشت.
جهت اطلاع دوستان و علاقه مندان مختصری از شرایط ایشان را بیان می کنیم.
پس از سیر نزولی وضعیت سلامتی احمد قابل از اواخر فروردین ۱۳۹۱، با نظر دوستان و خانواده، ایشان را برای درمان به تهران منتقل کردیم و در تاریخ ۹۱/۴/۸ در بیمارستان سینا بستری گردیدند. برای گرفتن ام آر آی از مغز لازم بود که با انجام عمل جراحی، ترکش یادگار دوران جنگ تحمیلی که نزدیک نخاع ایشان قرارداشت از بدن احمد خارج شود. این عمل در تاریخ ۹۱/۴/۱۱ در بیمارستان سینا با موفقیت انجام شد. سپس در تاریخ ۹۱/۴/۱۴ برای عمل جراحی مغز به بیمارستان میلاد منتقل شدند، زیرا جهت عمل جراحی به دستگاهی نیاز بود که در بیمارستان میلاد وجود داشت. در تاریخ ۹۱/۴/۱۶ عمل جراحی مغز برای خارج کردن تومور که مجدد رشد کرده بود، با موفقیت انجام گرفت. پس از حدود ۲۰ روز بستری بودن از بیمارستان ترخیص شد. اما پس از یک هفته با تشنج شدید دوباره راهی بیمارستان میلاد شد. در این نوبت با توجه به عدم ترمیم زخم سر، دکتر معالج ایشان تشخیص داد که چون پیش از آن پرتو درمانی صورت گرفته، سلول های پوست، خود را ترمیم نمی کنند، لذا نیازمند به عمل ترمیمی می باشد. به همین جهت در تاریخ ۹۱/۵/۱۱ عمل جراحی سومی به منظور ترمیم پوست سر بر روی ایشان انجام شد. بالاخره در تاریخ ۹۱/۵/۲۳ از بیمارستان ترخیص گردید ولی پزشک معالج لازم می دانست که احمد قابل در تهران و تحت نظر بماند، تا اینکه در تاریخ ۹۱/۶/۲ اجازه خروج از تهران داده شد و ایشان به مشهد؛ محل سکونت خود بازگشت.
اینک آقای احمد قابل دوران نقاهت پس از عمل را می گذراند و در منزل بستری است. ایشان فعلا قادر به حرکت بر روی پای خود نیستند و تعادل در حرکت ندارند. اما حال عمومی ایشان خوب است. از عموم دوستان و علاقه مندان درخواست می شود که برای بهبودی ایشان دعا کنند. ضمنا تقاضا داریم جهت ملاقات حتما با خانواده ایشان هماهنگی لازم بعمل آید، زیرا نیازمند استراحت می باشند.
در پایان لازم می دانیم ضمن شکر و سپاس به درگاه احدیت، از پزشک جراح و معالج ایشان جناب آقای دکتر محمد شیرانی بیدآبادی و سایر اعضای تیم پزشکی بیمارستان میلاد، بیمارستان سینا، پرسنل محترم بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان میلاد، بخش مراقبت های ویژه بیمارستان سینا، به ویژه از جناب آقای دکتر علی شکوری راد که زحمات بسیاری را متحمل شدند، همه دوستان، علاقه مندان، آشنایان، بستگان، از داخل و خارج کشور که با تلفن، ایمیل، پیامک و حضور خود، جویای حال ایشان بوده اند سپاسگزاری نماییم.
به ویژه به محضر حضرت آیة الله العظمی صانعی، حجةالاسلام والمسلمین آقای سید محمد خاتمی رئیس جمهور دوره اصلاحات، حجةالاسلام والمسلمین حاج سید حسن آقا خمینی، حجةالاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد منتظری و بیت مرحوم حضرت آیةالله العظمی منتظری، تشکر و سپاس خود را تقدیم داشته و از خداوند رحمان، برایشان عمر با عزت آرزو داریم.
خانواده قابل
۱۳۹۱/۶/۱۲