دکتر احمد زیدآبادی، دبیرکل سازمان دانش آموختگان ایران(ادوار تحکیم وحدت) و عضو شورای مرکزی نیروهای ملی-مذهبی با پایان یافتن مهلت مرخصی خود به زندان گوهردشت بازگشت.
به گزارش ادوارنیوز، دکتر زیدآبادی در سه سال اخیر تنها دو بار به مرخصی چند روزه اعزام شده است.
احمد زید آبادی که از ۲۳ خرداد ۸۸ در زندان به سر می برد، از زمستان سال ۸۸ به همراه تعدادی دیگر از زندانیان سیاسی در زندان گوهردشت کرج نگهداری می شود.
وی توسط دادگاه انقلاب به شش سال زندان، پنج سال تبعید و محرومیت مادام العمر از هرگونه فعالیت سیاسی و شرکت در احزاب و هواداری و مصاحبه و سخنرانی و تحلیل حوادث، به صورت کتبی یا شفاهی محکوم کرد، که دادگاه تجدید نظر حکم دادگاه بدوی را مورد تایید قرار داد.
احمد زیدآبادی، در سال ۱۳۹۰ توسط هیاتی متشکل از ۱۲ کارشناس بین المللی مستقل رسانهای برنده جایزه آزادی مطبوعات جهانی سازمان یونسکو ۲۰۱۱ موسوم به «گیلرمو کانو» شد.