برای شرکت در مراسم تشییع جنازه هوگو چاوز

احمدی نژاد راهی کاراکاس شد

رئیس دولت دهم  برای شرکت در مراسم خاک‌سپاری هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا عازم کاراکاس شد.

به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد  دقایقی پیش برای شرکت در مراسم خاک‌سپاری هوگو چاوز رئیس جمهور فقید ونزوئلا عازم کاراکاس پایتخت این کشور شد.

در این مراسم احمدی‌نژاد با بدرقه رسمی رحیمی معاون اول خود  به همراه اسفندیار رحیم مشایی رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد، حجت‌الاسلام میرساجدی معاون رئیس دولت  در امور اجرای قانون اساسی و اسدالله عباسی سرپرست وزارت کار، رفاه و تعاون عازم کشور ونزوئلا شد.

قرار است رئیس دولت دهم در روز جمعه در مراسم خاک‌سپاری چاوز در آکادمی نظامی این کشور شرکت کند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله