غلامعلی حدادعادل بعد از ظهر پنجشنبه در جریان دیدار نوزدهمین نمایشگاه بین المللی خبرگزاریها و مطبوعات درگفتگو با خبرنگاران با اشاره به اظهارات تند اخیر آقای علی خامنه ای خطاب به سران سه قوه گفت: از هشداری که رهبری به همه مسئولان به خصوص سران قوا دادند به دلیل شرایط مساعدی که پس از این هشدار به صورت خوشحال شدم البته هشدار به جایی بود و انتظار آن را هم داشتیم .
به گزارش مهر، رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس اظهار داشت: امیدواریم همان طور که روسای قوا به رهبر معظم انقلاب نامه نوشتند به تذکرات رهبری نیز عمل کنند.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فراکسیون اصولگرایان از همان اول سعی در تخفیف تنش در مجلس داشت، گفت: ما هم استیضاح ها و هم سئوال از رئیس جمهور را در شرایط فعلی کارساز نمی دانستیم و با توجه به تجربه ای که از سئوال قبلی از رئیس جمهور داشتیم این موضوع را حلال مشکلات نمی دانستیم و اقدامات خودمان را در این زمینه انجام دادیم.
وی تصریح کرد: البته رهبری مشخصا در مورد سئوال و استیضاح مطالبی را نفرمودند اما تشخیص ما این بود که اقداماتی را در جهت آرام و منطقی نگاه داشتن فضا انجام دهیم و در واقع این امر بازی نکردن با احساسات مردم است که ما به عنوان فراکسیون اصولگرایان بر این موضوع مصمم هستیم.
وی اظهار داشت: با توجه به بیانات مهم رهبری در روز اخیر ما با شوق و ذوق بیشتری در فراکسیون اصولگرایان همین راه را ادامه خواهیم داد و اراده ما برای ادامه خط و مشی گذشته بیشتر خواهد شد.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: امیدواریم دیگران هم به قول هایی که دادند پا برجا باشند و همان طور که رهبری خواسته اند عمل کنند.
حداد عادل در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه جلسه ای که با رئیس دولت داشتید چه گذشت؟ گفت: ما از آقای احمدی نژاد خواستیم از اقدامات حاشیه ساز خودداری کنند و برای اینکه ایشان مطمئن شوند گفتیم در مجلس اراده خصومت آمیزی در برابر دولت وجود ندارد و حداقل ما در مجلس به دنبال چنین چیزی نیستیم.
وی با بیان اینکه قصد ما از دیدار با احمدی نژاد این بود که روابط بین مجلس و دولت را تعدیل و تلطیف کنیم، گفت: احمدی نژاد نیز در این جلسه قول هایی به ما داد اما روز بعد آن نامه را منتشر کرد که این کار وی تا اندازه ای خلاف انتظار ما بود.