در ادامه روند افزایش فشارها بر خانواده های زندانیان سیاسی

احضار همسر فيض الله عرب سرخی به دادسرای اوين

مريم قدس همسر فيض الله عرب سرخی عضو سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی و يکی از هفت شاکی از سردار مشفق به دادسرای اوين احضار شد.

به گزارش نوروز، اين احضار در پی فشارهايی است که بر زندانيان سياسی اعمال می شود. پيش از اين نيز دختر اين زندانی سياسی، بازداشت و در سلول انفرادی سپاه تحت بازجويی قرار گرفته بود که در دادگاه به شش ماه حبس تعليقی محکوم شد.

اين احضاريه در حالی برای مريم قدس صادر شده که عرب سرخی برای درمان مشکلات حادّ ستون فقرات در بيمارستان بستری است و شرايط مناسبی ندارد.

لازم به ذکر است همه هفت نفر شاکی از کودتاگران نظامی که در دوران بازجويی در دو الف، زير نظر قرارگاه ثارالله و تحت نظارت مستقيم بيت رهبری و با فرماندهی طائب، دچار فشار و سختی های زياد بوده اند، مدتی است که به بيماری های سخت و بعضاً ناشناخته دچار شده اند و از ميان آن ها دکتر امين زاده هشت ماه است که در بيمارستان قلب بستری است و رمضان زاده به دليل ضايعات مغزی تحت مداوای پزشکی خارج از زندان قرار دارد و صفايی فراهانی از مشکلات قلبی حادّ رنج می برد. ميردامادی نيز تحت درمان های ويژه پزشک معالج قلب خود می باشد.

اما بهزاد نبوی و مصطفی تاجزاده تاکنون از مرخصی درمانی محروم مانده و خانواده ها و نزديکان آن ها از اين بابت نگرانی زيادی دارند. فيض الله عرب سرخی نيز به تشخيص پزشکان ملزم به عمل جراحی در ناحيه کمر است. اينک جای پرسش دارد که مسئولين امنيتی سپاه به جای رسيدگی به وضعيت زندانيان خود چرا فشار بر خانواده های آنان و نزديکانشان از جمله ممنوع الخروجی آن ها و ايجاد مشکلاتی در اشتغالشان و يا دخل و تصرف در امور مالی شان و نهايتاً پرونده سازی و احضار و بازجويی و محاکمه و صدور احکام ظالمانه برای آنان می پردازند و چگونه اجازه اين اعمال غيرقانونی و غيرانسانی را به خود می دهند؟

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله