سردار جزایری با تاکید بر دکترین تهدید برابر تهدید

احتمال تکرار حادثه سرنگونی ایرباس از سوی آمریکایی ها وجود دارد

سردار جزایری یک بار دیگر آمریکا را تهدید کرد و از دکترین تهدید در برابر تهدید سخن گفت.

به گزارش ایسنا معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مردم آمریکا در سال‌های گذشته سرنگونی هواپیمای ایرباس ایرانی توسط ناوگان نیروی دریایی آمریکا را محکوم کرده‌اند، اما ما از آمریکا که محصول یک فرایند مافیایی تنیده شده در کانون قدرت‌مدار و زیاده‌خواه است، انتظار عذرخواهی نداریم.

وی در آستانه سالگرد سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو وینسنس در گفت‌وگو با سایت تحلیلی “آمریکا؛ نگاه نو” و ” یو اس کلوزآپ” با بیان این مطلب اظهار داشت: بدون شک خطر بروز حادثه مشابه توسط متجاوزان آمریکا همچنان وجود دارد، اما در شرایط کنونی چنانچه چنین اتفاقی رخ دهد پایانش مشابه با دوره سقوط ایرباس در سال 67 نخواهد بود. این امر واکنش جدی ما را به دنبال خواهد داشت و هر مهاجمی را از کرده‌اش پشیمان خواهیم کرد.

وی ادامه داد: دکترین تهدید در برابر تهدید به ما دیکته می‌کند در برابر حمله، حمله گسترده‌تر انجام شود و برای انجام این کار آمادگی‌های لازم وجود دارد. برای جلوگیری از خطرات احتمالی، آمریکایی‌ها راهی جز ترک منطقه ندارند که بدیهی است اگر آنان دست از لشکرکشی بردارند و منطقه را ترک کنند هیچ اتفاق سوئی رخ نخواهد داد.

به گفته وي، چنانچه اراده جهانی وجود داشته باشد می‌توان با این مدل رفتاری دولت آمریکا مقابله نمود و واشنگتن را وادار به پذیرش قانون و حقوق برابر با سایر دولت‌ها وملت‌ها کرد.

خاطرنشان می شود در روزهای اخیر فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی بارها آمریکا را به برخورد نظامی پشیمان کننده تهدید کرده اند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله