دو شهروند بهایی ساکن مشهد به نامهای «نورا نبیلزاده» و «سونیا احمدی» جهت اجرای حکم حبس بازداشت شدند.
به گزارش هرانا، این دو شهروند بهایی که پیشتر از سوی دادگاه انقلاب به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده بودند صبح روز شنبه ۲۵ شهریور ماه ۱۳۹۱ پس از احضار و معرفی خود به دایره اجرای احکام مشهد، بازداشت و برای گذراندن دوران محکومیت به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شدند.
قابل ذکر است، این دوشهروند بهایی طبق حکم دادگاه بدوی به اتهام تبلیغ به نفع آیین بهایی و عضویت در جامعه بهایی به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده که حکم مزبور در دادگاه تایید شد.
یاداوری میشود در حال حاضر بجز دو شهروند مذکور، سه شهروند زن بهایی دیگر به نام های رزیتا واثقی، ناهید قدیری و سیما اشراقی در حال گذراندن دوره محکومیت ۵ ساله در زندان وکیل آباد مشهد هستند.
از سوی دیگر باید خاطر نشان ساخت که داور نبیلزاده (پدر نورا) و جلایر وحدت (دایی نورا) نیز بیش از دو سال است که در زندان وکیل آباد مشهد، به 5 سال زندان محکوم هستند.