وکیل مهدی هاشمی:

اتهامات مطرح شده از طرف فارس، مشرق و رجا دروغ است

وکیل مدافع مهدی هاشمی اتهامات مطرح شده علیه مهدی هاشمی در سایت‌های خبری مشرق و رجانیوز و خبرگزاری فارس را کذب محض و طرح آنها را در راستای  تحت فشار قرار دادن قوه قضاییه دانست.

سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره افزود: بعضی از سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها مانند رجانیوز، مشرق و فارس مطالبی پیرامون اتهامات مهدی هاشمی مطرح کرده‌اند که کذب محض است. مهدی الان خودش حضور دارد و می‌گوید اصلا چنین اتهاماتی به او تفهیم نشده است.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود قوه قضاییه نسبت به این مساله واکنش نشان دهد، گفت: ما در همین زمینه شکایتی تنظیم کردیم و صبح شنبه که دادسرا باز شود شکایت خود را ثبت خواهیم کرد.

علیزاده طباطبایی تاکید کرد که طرح این اتهامات صرفا جهت فضاسازی و تحت فشار قرار دادن قوه قضاییه است.

وکیل مدافع مهدی هاشمی با بیان اینکه عمل آنژیوی موکلش امروز انجام شده است، گفت: در این چند روز به خاطر اینکه فشار و ضربان او بالا بود صبر کردند تا فشار و ضربانش نرمال شود و بعدا عمل آنژیو را انجام دهند.

وی در مورد ادعاهای مطرح شده مبنی بر تمارض مهدی هاشمی گفت: دکتر ناظری یکی از مورد وثوق‌ترین پزشکان از طرف نظام است. این درخواست خانواده هاشمی بود که یک پزشک مورد وثوق نظام به زندان برود و مهدی را معاینه کند که با این درخواست موافقت شد.

علیزاده طباطبایی ادامه داد: بعد از اینکه پزشک به زندان رفت اعلام کرد که مهدی فورا باید آنژیو شود که از آن روز تا اعزام مهدی هاشمی به بیمارستان شش روز طول کشید و در نهایت امروز نیز عمل آنژیو انجام شد و زمان بازگشت او به زندان به تشخیص پزشک است.

وکیل مدافع مهدی هاشمی در مورد اتهامات تفهیم شده از سوی مقامات قضایی به موکلش، گفت: اتهام مربوط به مسائل مالی مرتبط با بهینه‌سازی است و خود مهدی نیز می‌گوید دلیلی علیه او وجود ندارد، بلکه تنها به اظهارات اشخاصی استناد شده است که این اظهارات بعدا تکذیب شده است.

علیزاده طباطبایی تاکید کرد: با توجه به اینکه تحقیقات در مرحله مقدماتی محرمانه است و گفته می‌شود حتی وکیل حق ندارد از جریان تحقیق مطلع شود، این اتهامات اولا تکذیب می‌شود و ثانیا حتی اگر درست هم باشد طبق تبصره 2 ماده 188 قانون آیین دادرسی کیفری در حکم افترا و قابل پیگیری است.

خبرگزاری فارس دیروز مدعی شده بود جاسوسی، فساد در قراردادهای نفتی و اقدامات ضد امنیتی از اتهاماتی است که به مهدی هاشمی تفهیم شده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله