پیام علی کریمی به رئیس جمهور ایران:

آقای روحانی در ورزش هم راه اعتدال را پیش بگیرید تا حال و هوای مردم خوب شود

علی کریمی در پیامی ابراز امیدواری کرد تا رییس جمهور در ورزش هم راه اعتدال را در پیش بگیرد.

به گزارش  خبرآنلاین؛در پیام علی کریمی آمده است:

«جناب آقای دکتر روحانی رییس جمهور مردم ایران سلام.از اینکه مدیری مردمی و علاقمند به ورزش به عنوان رییس جمهور جدید ایران انتخاب شده است خوشحالم.امیدوارم همان طور که از اعتدال صحبت می کنید در ایران و ورزش ما نیز اعتدال در پیش گرفته شود و حال و هوای همه مردم خوب شود.»

سرباز کوچک ایران علی کریمی

خاطرنشان می شود سیاست های دولت سابق  در زمینه ورزش باعث اعتراض بسیاری از فوتبالیست های مطرح کشومان شده بود.

علی کریمی در دفعات مختلف نیز به دخالت های سیاسی در ورزش اعتراض کرده است. وی همچنین از جمله بازیکنانی بود که در سال 1388 در بازی با کره جنوبی با دستبند سبز حمایت خود را از اعتراض های مردمی نسبت به نتیجه این انتخابات اعلام کرد.

 

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله