روزنامه سیاست کویت مدعی شد:

آقای خامنه‌ای از علمای عراق درخواست فتوای جهاد علیه معترضین سوری کرده

روزنامه سیاست کویت، روز گذشته در گزارشی که تحت عنوان «هراس از برنامه حمله به بارگاه های شیعه در سوریه» انتشار یافت، مدعی شد آقای خامنه ای از آیت الله سیستانی و آیت الله حائری خواست فتوای جهاد را علیه معترضین سوری صادر کنند.

این خبر با واکنش چند تن از نمایندگان پارلمان عراق متعلق به حزب حاکم  و نزدیک به جمهوری اسلامی ایران مواجه شد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روزنامه المشرق عراق، در پی انتشار خبری درباره درخواست آقای علی خامنه ای از مراجع تقلید عراق برای صدور فتوای جهاد در سوریه برای نجات نظام بشار اسد که در یکی از روزنامه های کویتی منتشر شد، تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق این خبر را تکذیب و اعتراض خود را نسبت به انتشار چنین خبرهای اعلام کردند.

صادق اللبان، عضو ائتلاف دولت قانون و همپیان ملی پارلمان عراق با محکومیت انتشار این خبرمدعی شد: مسائل بسیار خطرناک تری از بحران سوریه در گذشته اتفاق افتاده بود، اما مراجع تقلید هیچگاه چنین فتوایی صادر نکردند.

وی افزود: بسیار سخت است که باور کنیم یکی از علما از علمای دیگر چنین درخواستی داشته باشد و حوادث سوریه و پیامدهای آن نیز کذب بودن این خبر را ثابت می کند.

عدی عواد یکی دیگر از نمایندگان پارلمان عراق، خبر منتشر شده در روزنامه سیاست کویت را شایعه ای آمریکایی خواند و تصریح کرد: آنچه در روزنامه سیاست کویت منتشر شد تنها یک شایعه ای از آمریکا بود، زیرا این کشور همواره سعی می کند نزاع در سوریه را نزاعی مذهبی و طایفه ای جلوه دهد و بر این اساس به مصالح اسرائیل و آمریکا خدمت کند.

روزنامه سیاست کویت، روز گذشته در گزارشی که تحت عنوان «هراس از برنامه حمله به بارگاه های شیعه در سوریه» انتشار یافت، مدعی شد که آقای خامنه ای از آیت الله سیستانی و آیت الله حائری خواست فتوای جهاد را علیه تکفیری های سوری صادر کنند.

این روزنامه تاکید کرد در صورتی که این فتوا صادر شود هزاران شهروند عراقی برای جنگ عازم سوریه خواهند شد و نیروهای ایرانی نیز برای دفاع از نظام بشار اسد وارد عمل می شوند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله