در دیدار دختران میرحسین با فاطمه کروبی مطرح شد

آزادی‌زندانیان زن،درخواست از محمد‌رضا معتمد‌نیا برای شکستن اعتصاب غذا

روز گذشته فرزندان مهندس میرحسین موسوی به مناسبت روز زن به دیدار خانم کروبی و فرزندان ایشان رفتند و میلاد حضرت زهرا را به همسر مهدی کروبی تبریک گفتند. فاطمه کروبی نیز متقابلا این روز را به دختران میرحسین موسوی تبریک گفت و اظهار امیدواری نمود که در این ایام فرخنده، شاهد آزادی خانم زهرا رهنورد باشیم.

به گزارش  سحام، دو خانواده در این دیدار از حوادثی که در این چند روز اخیر برای زنان زندانی از جمله مهسا امرآبادی و نرگس محمدی؛ پیش آمده است، اظهار نگرانی کرده و ابراز امیدواری نمودند که به مناسب این روز فرخنده، تمام زندانیان سیاسی زن از زندان ها آزاد و به آغوش خانواده بازگردند.

در پایان این دیدار صمیمانه، خانواده های کروبی و موسوی، ضمن اعلام نگرانی و ابراز تشکر از آقای معتمد نیا؛ که در اعتراض به حبس خانگی رهبران جنبش سبز در اعتصاب غذا به سر می برد؛ مصرانه خواهش کردند که اعتصاب غذای خود را بشکند. خانواده های مهدی کروبی و میرحسین موسوی ضمن اعلام نگرانی و ابراز تشکر از این مبارز دربند گفتند که قطعا نظر رهبران جنبش نیز چنین است و تاکید کردند که وجود گرانبهای ایشان برای جامعه و خانواده بسیار مثمر ثمرتر خواهد بود.

محمدرضا معتمدنیا، مشاور ویژه  میرحسین موسوی؛ بوده و اکنون در اعتراض به حصر خانگی آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد در اعتصاب غذا به سر می برد.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله