بی توجهی باکو به پالس مثبت ایران؟

آذربایجان علی‌رغم وعده قبلی کارمند صدا و سیما را آزاد نکرد

ساعاتی پس از آزادی دو شهروند متهم به جاسوسی جمهوری آذربایجان در ایران ، باکو با نقض تصمیم خود مبنی بر آزادی آنار بایراملی خبرنگار محلی صداوسیما ، به این پالس مثبت تهران بی توجهی کرد.

به گزارش قدس انلاین،تعدادی از رسانه های جمهوری آذربایجان دیروز چهارشنبه بنقل از منابع در داخل حاکمیت آذربایجان از آزادی آنار بایراملی خبرنگار محلی صداوسیما در باکو خبر دادند اما ساعتی بعد و همزمان با سفر معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران به باکو، وزارت دادگستری جمهوری آذربایجان خبر آزادی آنار بایراملی راتکذیب کرد.

شبکه تلویزیونی آینس جمهوری آذربایجان که به وزارت امنیت ملی این کشور نزدیک است ، در بخش خبری ساعت 12 روز چهارشنبه خود از آزادی زودتر از موعد آناربایراملی خبر داد.

برخی از سایتهای آذری نظیر حاقین آذ، سلام نیوز و اسلام آذری نیز با انتشار خبر آزادی خبرنگار محلی صداوسیما در باکو، به آزادی دو تبعه بازداشت شده جمهوری آذربایجان در ایران بر اساس رافت اسلامی نیز اشاره کرده اند.

خودداری جمهوری آذربایجان از آزادی آنار بایراملی در شرایطی است که ایران دو تبعه جمهوری آذربایجان که به جاسوسی متهم شده بودند را ، آزاد کرد .

رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه ایران در این خصوص گفته است با موافقت حاصله این دو تن بر اساس روابط دوستانه و برادرانه میان دو کشور و اصل رافت اسلامی تحویل سرکنسولگری جمهوری آذربایجان در تبریز شدند.

آنار بایراملی خبرنگار محلی صداوسیما در باکو 17 فوریه گذشته (28 بهمن) بازداشت و دادگاه بینه قدی باکو 11 ژوئن (22 خرداد) گذشته بایراملی را به دو سال حبس محکوم کرد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله