در اعتراض به واگذاری اراضی دانشگاه شیراز

۱۳ تن از اساتید دانشگاه شیراز استعفا دادند

سیزده تن از چهره‌های ماندگار، دانشمندان جهان اسلام و اعضای هیات علمی دانشگاه شیراز در آنچه تعددی برنامه ریزی شده به اراضی این دانشگاه خوانده شده به صورت دسته جمعی از سمت خود استعفاء دادند.

به گزارش خبرنگار ایلنا در نامه‌ای که این سیزده تن خطاب به رییس جمهور نوشته و رونوشت آن را به دفتر این خبرگزاری در شیراز ارسال کرده‌اند آمده است:

«محضر مبارک ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب اقای دکتر روحانی

با سلام و تحیات

این روز‌ها بر ما بسیار سخت می‌گذرد و عالمان دارالعلم شیراز، خانه خود را بیت الااحزان می‌بینند، تلاش برای واگذاری اراضی دانشگاه شیراز به شیوه‌ای غیر اصولی، غیر کارشناسی و با نادیده گرفتن ۱۰سال مطالعات برای اجرای طرح جامع دانشگاه و بابرباددادن هزینه‌های انجام شده میلیاردی، همه ما را از کار علمی بازداشته است.

آنچه قرار است انجام شود با هیچ کدام از اصول تدبیر، امید وتکریم دانشگاهیان همخوانی ندارد. اکنون از محضر حضرتعالی خواستاریم با دخالت و دستور مستقیم، جلوی تعدی به اراضی دانشگاه شیراز را بگیرید و دانشگاه شیراز را از تشنج یه وجود آمده نجات دهید.

به محضرتان اعلام می‌داریم آنچه تحت عنوان وقف و سایرالقائات ظاهربینانه مطرح می‌شود، هیچ مبنا و مستند قانونی ندارد.

بنابراین تا دریافت دستور عاجل آن بزرگوار، جهت توقف این روند غیر منطقی، کلیه فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود را معلق می‌کنیم.»

این در حالی است که اعضای هیئت ممیزه دانشگاه شیراز نیز ظهر امروز با ارسال نامه به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری استعفای دسته جمعی خود را اعلام کردند.

در نامه این اعضا خطاب به دکتر فرهادی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر فرهادی

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

با سلام و تحیات

اعضای هیئت ممیزه دانشگاه شیراز، در اعتراض به تعدی برنامه ریزی شده به اراضی این دانشگاه، ادامه کار را در شرایط فعلی می‌سّر نمی‌بینند و مراتب استعفای خود را تقدیم می‌دارند.

اختلاف بین دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی این شهر بر سر۴۰۰ هکتار از اراضی منتسب به دانشگاه شیراز از هفته گذشته تاکنون حاشیه‌های فراوانی را به همراه داشته است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله