دبیر انجمن بیماری های عفونی کشور:

کمبود آنتی بیوتیک‌های بیمارستانی جدی است

دبیر انجمن بیماری‌های عفونی کشور کمبود آنتی بیوتیک های بیمارستانی را هشداری دانست که باید جدی گرفته شود.

دکتر مینو محرز درگفت وگو با ایلنا با اشاره به کمبود طیف وسیعی از آنتی بیوتیک های بیمارستانی اظهار داشت: موضوع کمبود داروهای آنتی بیوتیک بیمارستانی موضوع کوچک و جزئی در نظام درمانی کشور نیست که بتوان با اغماض و مراعات از کنار آن گذشت. نیازمند حرکت جدی دست اندرکاران دارویی کشور است تا هرچه زودتر این مشکل بر طرف شود.

این متخصص بیماری های عفونی اضافه کرد: کاربرد داروهای آنتی بیوتیک ضد میکروبی،ضد ویروسی و ضد قارچی برای بسیاری از بیماران بستری در بیمارستان ها نقش حیاتی و ضروری دارد و نمی توان نسبت به آن بی توجهی کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه مقابله با عفونت های مقاوم شده به آنتی بیوتیک های قوی نیاز دارد، افزود:‌ بیمار با وعده و وعید و نقل قول های مختلف بهبودی پیدا نمی کند، کادر درمانی برای بهبودی بیمار دارو نیاز دارد.

محرز تاکید کرد: واقعیت آن است که تیم جراحی هر چقدر هم در کار خود مهارت داشته باشند و کادر درمانی هر چقدر هم ورزیده باشند، ممکن است به علت عدم دسترسی به موقع به آنتی بیوتیک های مناسب،فرایند درمان اثر موثری در بر نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه هرگونه کمبود در تامین اینگونه داروها به معنای اختلال جدی در فرایند درمانی است که می‌تواند همه تلاش‌های کادر درمانی را بی اثر سازد، افزود: این حق یک بیمار بستری شده در بیمارستان است که از متولیان دارویی کشور توقع داشته باشد که پس از جراحی داروهای مورد نیاز وی را تامین کرده باشند.

به گفته محرز بی نظم شدیدی بر زندگی خانواده بیمارانی حاکم می‌شود وقتی که مخاطب جمله دلهره آور «داروی شما موجود نیست» قرار می‌گیرند وادامه شرایط موجود به‌گونه‌ای همراه با خوف و رجاء برای خانواده و همراهان بیمار عذاب آور و گزنده است.سایه تردید در دسترس نبودن دارو موضوع پر استرس و اضطراب آفرینی است.

مطالب مرتبط

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها صورت گرفت

در هفته گذشته ۱۸ نفر به دار آویخته شدند. روندی که نه تنها نگران‌کننده، بلکه نمایانگر تلاش حاکمیت برای ارعاب جامعه در پاسخ به شرایط خاصی است که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده است

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

مطالب پربازدید

مقاله