برای مقابله با تحریم های نفتی و مالی

چین برای ایران نفت‌کش می سازد

جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تحریم های نفتی و مالی، به افزایش تعداد نفت‌کش های خود اقدام می کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، قرار است به زودی چین، یکی از 12 فروند نفت‌کش سفارشی ایران را تحویل ایران دهد.

تحریم های غربی باعث شده اند بخشی از نفت کش ها از حمل و نقل نفت ایران خودداری کنند. همین عامل ایران را به استفاده بیشتر از نفت‌کش های خود برای صادرات نفتش وادار کرده است.

براساس تحریم های اتحادیه اروپا، شرکت های بیمه اروپایی از بیمه نفت کش های حمل کننده نفت ایران خودداری می کنند. این وضعیت باعث می شود تعداد نفت کش هایی که نفت ایران را جابه جا می کنند کاهش یابد و هزینه های جابجایی نفت ایران برای خریداران اصلی مانند چین، هند و کره جنوبی و هند نیز افزایش یابد.

واردکنندگان بزرگ نفت خام ایران نیز تلاش دارند در رایزنی با کشورهای اروپایی آنها را به عقب نشینی و انعطاف پذیری در مسئله بیمه نفت کش های تعامل کننده با ایران، قانع سازند. کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار است در نشست ماه می آینده (اردیبهشت – خرداد) درباره تحریم های ایران، تصمیم گیری کنند.

مدیر عامل یک شرکت نفتی در پکن در این باره گفت: این قرارداد ساخت نفت کش ها به دلیل تحریم های فعلی علیه ایران، از اهمیت بیشتری برخوردار است. ظرفیت حمل و نقل نفتکش نخست 318 هزار تن است.

قرار است هفت فروند نفتکش سفارشی ایران تا پایان سال جاری میلادی و چهار فروند نفت کش باقی مانده تا پایان 2013 تحویل ایران داده شود.

رقم کل قرارداد ساخت 12 فروند نفتکش برای ایران، یک میلیارد و 200 میلیون دلار است.

مدیر عامل یک شرکت نفتی دیگر در چین نیز گفت: تحریم های غربی در ساخت نفت کش های ایران، تاثیری ندارند زیرا پرداخت پول از طرف شرک ملی نفتکش ایران بدون مشکلات بزرگی در جریان است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله