زندانیان عقیدتی اهل سنت رجائي شهر:

هیچ ارتباطی با گروه‌های تندرو و خشونت‌طلب نداریم

زندانیان عقیدتی اهل سنت رجایی شهر با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کردند که هیچ ارتباطی با گروه‌های تندرو و خشونت طلب ندارند. این زندانیان ضمن تکذیب ادعای تهدید آقای سعید عابدینی٬ از نوکیشان مسیحی زندانی در این زندان٬ رعایت حقوق دیگران و پرهیز از ظلم٬ تعدی و تجاوز به حقوق سایرین را از اصول اخلاقی خود معرفی کرده‌اند.
در روزهای اخیر سعید عابدینی نوکیش مسیحی زندانی در زندان رجایی شهر گفته بود که توسط یکی از هواداران داعش در زندان رجایی شهر تهدید به مرگ شده است. پس از آن زندانیان عقیدتی اهل سنت در مظان اتهام قرار گرفتند اما مدتی بعد  وی با صدور اطلاعیه‌ای این موضوع را تکذیب کرد. همچنین یکی از زندانیان سیاسی این زندان در گفتگو با سایت ملی – مذهبی تهدید وی را تکذیب کرد.
متن بیانیه زندانیان عقیدتی اهل سنت به گزارش سایت ملی – مذهبی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض ادب و احترام حضور مردم شریف ایران

چند روز گذشته خبری مبنی بر تهدید کشیش سعید عابدینی منتشر شده و مورد توجه بسیاری از رسانه ها قرار گرفت. پس از آن اکثر نگاهها متوجه زندانیان عقیدتی اهل سنت کرد در زندان رجایی شهر شد؛ در حالی که ما بارها و به کرات طی بیانیه، مصاحبه و حتی و حتی فایل های صوتی و تصویری اعلام کرده‌ایم که تنها مبلغین شافعی مذهب هستیم، و در کردستان و در محضر ماموستاهای سرشناس طلب علم شرعی کرده‌ایم و با هیچ گروه و یا دسته ایی مخصوصا گروهایی که به تند روی و خشونت معروف هستند ارتباطی نداشته و نداریم .
ما پیش از بازداشت نیز فقط مشغول تبلیغ و طلب علم شرعی بودیم و یکی از اصول اخلاقی ما رعایت حق و حقوق دیگران و عدم ظلم و تعدی و تجاوز به حقوق آنهاست.
همانطور که سعید عابدینی خود نیز طی نامه ای اعلام کرده؛ از سوی زندانیان عقیدتی اهل سنت کردستان تهدید نشده است. هر چند حقیقت این امر و عامل چنین نسبت و اتهام دروغی را به علت روشن گری ایشان بیان نمی کنیم اما زندانیان سیاسی هم بند وی در سالن 12٬ طی مصاحبه ایی به طور کامل در این مورد روشنگری کرده و تهدید او از جانب ما را صراحتاً تکذیب نموده اند.
لازم به ذکر است که گرایشی در سیستم امنیتی برای توجیه و پیش برد سیاستهای تبعیض آمیز  خود در مورد اقلیت اهل سنت و مخصوصاً جوانان مبلغ٬ همیشه سعی در نسبت دادن اعمال خشونت آمیز و ارتباط با گروه های تروریستی به آنها را دارد.
لذا ما زندانیان اهل سنت معتقدیم که هر کس٬ اگاهانه در پیش برد اهداف شوم آنها حرکت کند به سود جریان تندرویی در حاکمیت کار کرده است که سر ناسازگاری با حقوق اقلیت ها دارد. ضمناً بیشتر افراد محبوس در سالن 10 بند 4 رجایی شهر پیش از این در زندانهای مختلف با زندانیان دیگر ٬ از طیفهای مختلف فکری در کمال صلح و آرامش و با رعایت احترام متقابل زندگی کرده‌ایم و این اخلاق زیبا را ناشی از فضل خداوند و مفاهیم عمیق و وسیع دین اسلام می‌دانیم.
اکنون قضاوت با خود شماست؛ چگونه می‌توان پذیرفت٬ زندانیان مظلومی که 6 سال محبوس و مورد ظلم قرار گرفته‌اند را به گروهی تازه ظهور بنام داعش نسبت دهند. بحقیقت ظلم بس بزرگی است.

زندانیان عقیدتی اهل سنت کرد زندان رجایی شهر

مطالب مرتبط

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها صورت گرفت

در هفته گذشته ۱۸ نفر به دار آویخته شدند. روندی که نه تنها نگران‌کننده، بلکه نمایانگر تلاش حاکمیت برای ارعاب جامعه در پاسخ به شرایط خاصی است که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده است

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

مطالب پربازدید

مقاله