در ادامه اعمال فشار به خانواده های زندانیان سیاسی:

همسر فیض‌الله عرب‌سرخی از محل کار خود اخراج شد

پس از اخراج از کار نرگس محمدی و برخی از اعضای سندیکای رانندگان شرکت واحد تهران به دلیل فعالیت‌های مدنی، این بار مریم شربتدار قدس همسر فیض‌الله عرب سرخی از کار اخراج شد.

به گزارش جرس، همسر فیض‌الله عرب سرخی عضو زندانی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بعد از ۱۹ سال کار در دفتر استعدادهای درخشان آموزش و پرورش از این دفتر اخراج شد.

مریم شربتدار قدس به خبرگزاری آلمان گفت که پس از ماه‌ها بایکوت کاری و نسپردن کار به او، مدیر جدید این مرکز که در حقیقت معاون وزیر آموزش و پرورش است در نامه‌ای خطاب به خانم قدس نوشته که به‌وجود او در این مرکز نیازی نیست و پرونده او به کارگزینی ارجاع شده است.

خانم قدس می‌گوید: “این نوع عملکرد مشخصا سیاسی است چرا که من ۱۹ سال سابقه کار دارم و از نظر توانایی و اجرایی هیچگاه مشکلی نداشتم اما بعد از چندین ماه بیکار نگه داشتن من در این دفتر، حالا پرونده مرا به کارگزینی ارجاع داده‌اند”.

به گفته خانم قدس از آنجا که او کارمند رسمی وزارت آموزش و پرورش است، به راحتی نمی‌توانند او را از این وزارتخانه اخراج کنند. در حال حاضر به او گفته شده که باید برای تدریس به یک مدرسه برود اما خانم قدس می‌گوید با توجه به آغاز سال تحصیلی این امکان نیز ضعیف است که مدرسه‌ای بخواهد در این زمان معلم جدید به‌کار گیرد.

لازم به ذکر است پیش از این نیز موریس بافری از نیروهای ملی-مذهبی به دلایل سیاسی از محل کار خود اخراج شده بود.

این اولین بار نیست که طی چند سال اخیر وابستگان یا خود فعالان سیاسی و مدنی با فشار در محل کار روبرو می‌شوند. نرگس محمدی نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر یک سال پیش از زندانی شدنش، در آبان ماه سال ۱۳۸۸ از شرکت بازرسی مهندسان ایران اخراج شد. دلیل اخراج وی عضویت او در کانون مدافعان حقوق بشر عنوان شد.

موریس باقری فعال دیگر ملی مذهبی نیز به خاطر فعالیت‌های سیاسی‌اش از کار اخراج شده است.

به گزارش سایت ملی مذهبی وی به دلیل این‌که در دوران بازجوئی خود از وضعیت اقتصادی کشور، مذاکرات هسته‌ای و وضعیت نرگس محمدی انتقاد کرده بود از کار اخراج شد.

اعضای سندیکای رانندگان شرکت واحد تهران، معلمان و فعالان کارگری نیز از جمله دیگر گروه‌هایی هستند که در سال‌های اخیر به دلیل فعالیت‌های صنفی خود از کار بیکار شده‌اند.

کمپین “صدای معلمان دربند باشیم” نیز روز چهارشنبه پنجم مهر، ۲۶ سپتامبر اسامی ۱۷ نفر از دبیران و معلمان شهرهای سقز، مريوان، بانه، قروه و موچش را منتشر کرد که بنا به اعلام اداره آموزش و پرورش استان کردستان از تدریس محروم شده‌اند.

مطالب مرتبط

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

تلاش رئیس جمهور فرانسه برای بازگشت ایران به میز مذاکره

ابراهیم متقی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و از چهره‌های نزدیک به نظامیان در ایران در گفتگویی با تلویزیون جمهوری اسلامی هشدار داد که این آتش‌بس پایدار نخواهد ماند و اسرائيل تا حداکثر یک هفته دیگر دوباره حملات خود به ایران را از سر خواهد گرفت

آتش‌بس بمب‌ها را خاموش کرد، اما فقر، سرکوب، و نابرابری زنده‌اند

این آتش ‌بس، نه نشان صلح است، نه پیروزی هیچ طرفی. اگرچه اسطوره اقتدار جمهوری اسلامی فروریخت، و اگرچه اسرائیل، در بحران داخلی و انزوای جهانی گرفتار آمده، آنچه فروکش کرده، فقط موج انفجار است

مطالب پربازدید

مقاله