نصرالله لشنی، فعال ملی – مذهبی بازداشت شد

نصرالله لشنی، فعال ملی – مذهبی بازداشت شد. به گزارش ملی – مذهبی این فعال سیاسی از حدود نه ماه پیش در کردستان عراق زندگی می‌کرد. او از چند روز پیش ناپدید شده بود. یک منبع آگاه به خبرنگار ملی – مذهبی در این مورد گفت: « آقای لشنی از حدود ۹ ماه قبل در کردستان عراق زندگی می‌کرده‌ است. او جمعه هفته قبل تصمیم داشته ازعراق به ترکیه برود اما توسط مرزبانی ترکیه بازداشت و در خاک ایران رها شده است. ‌او متاسفانه امشب از بازداشتگاه اطلاعات ارومیه با خانواده‌اش تماس گرفته و از بازداشت خود خبر داده است»

نصرالله لشنی خرداد ۱۳۹۲ بازداشت و پس از دو ماه حبس انفرادی با قرار وثیقه از زندان آزاد شد. او اردیبهشت سال ۱۳۹۳ از سوی قاضی صلواتی به ۶ سال حبس و ۲ سال منع از عضویت در احزاب، گروهها و دستجات سیاسی یا اجتماعی و فعالیت های مطبوعاتی و رسانه ای محکوم شد.

قاضی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب در حکم صادره وی را عضو فعال گروهک التقاطی و برانداز ملی – مذهبی تشخیص داده و به ۵سال حبس تعزیری محکوم کرده بود. قاضی پرونده همچنین مقالات این فعال سیاسی را مصداق تبلیغ علیه نظام دانسته و وی را به ۱ سال حبس محکوم کرده بود. صلواتی همچنین به عنوان مجازات تکمیلی وی را به ۲ سال محرومیت از فعالیت های سیاسی و مطبوعاتی محکوم کرده بود.

پرونده این فعال ملی – مذهبی سپس به شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر به ریاست قاضی زرگر ارجاع و عیناً تأیید شد. نصرالله لشنی در تاریخ ۴ خرداد ۱۳۹۵ برای تحمل ۶ سال حبس تعزیری روانه زندان اوین شد. این فعال سیاسی تا سال ۱۳۹۸ در زندان اوین زندانی بود اما پس از آن ایران را ترک کرده و به کردستان عراق مهاجرت کرد و از آن زمان در شهر سلیمانیه زندگی می‌کرد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله