ممانعت از پیگیری درمان عبدالله مومنی در زندان

 اعزام عبدالله مومنی فعال سیاسی محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین به بیمارستان، بدون ارایه دلیل و به شکلی غیر متعارف متوقف شده است.

به گزارش کلمه، مدتی است علیرغم صدور مجوز پزشکی قانونی و تاکید پزشکان مبنی بر لزوم اعزام عبدالله مومنی سخنگوی دربند سازمان ادوار تحکیم جهت پی گیری و انجام معاینات تشخیصی به بیمارستانی خارج از زندان اوین، از اجرایی شدنِ این امر جلوگیری بعمل می آید.

عبدالله مومنی که چهل و دومین ماه حبس خود را می گذراند و این در حالی است که وی از ناراحتی کلیه و مثانه و همچنین بیماری پوستی رنج می برد و اقدامات درمانی وی نیز مرتبا با اخلال از سوی دادستانی مواجه می شود.

این فعال سیاسی روز سی‌ام خرداد سال ۸۸ در محل ستاد شهروند آزاد بازداشت و بیش از سه ماه را در سلول‌های انفرادی بندهای ۲۰۹ و ۲۴۰ و زیر شکنجه به سر برد که بیش از ۴۰ روز آن در بی‌خبری کامل گذشت. وی اسفندماه‌‌ همان سال به مرخصی آمد، اما پس از بازگشت به زندان در فروردین ماه سال ۸۹، تاکنون نتوانسته به مرخصی بیاید.

او در طول مدت مرخصی هم بارها توسط بازجویانش احضار شد؛ آنها از او خواسته بودند علیه رهبران جنبش سبز و دفتر تحکیم وحدت و جنبش دانشجویی در رسانه ها و دانشگاه ها مصاحبه و سخنرانی کند، اما مومنی از پذیرش درخواست بازجوها سر باز زد و به زندان بازگشت.

مطالب مرتبط

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

تلاش رئیس جمهور فرانسه برای بازگشت ایران به میز مذاکره

ابراهیم متقی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و از چهره‌های نزدیک به نظامیان در ایران در گفتگویی با تلویزیون جمهوری اسلامی هشدار داد که این آتش‌بس پایدار نخواهد ماند و اسرائيل تا حداکثر یک هفته دیگر دوباره حملات خود به ایران را از سر خواهد گرفت

آتش‌بس بمب‌ها را خاموش کرد، اما فقر، سرکوب، و نابرابری زنده‌اند

این آتش ‌بس، نه نشان صلح است، نه پیروزی هیچ طرفی. اگرچه اسطوره اقتدار جمهوری اسلامی فروریخت، و اگرچه اسرائیل، در بحران داخلی و انزوای جهانی گرفتار آمده، آنچه فروکش کرده، فقط موج انفجار است

مطالب پربازدید

مقاله