سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان:

كبودوند را دريابيد، وضعيت او به شدت نگران كننده است

دبيرخانه سازمان دفاع از حقوق بشر كردستان در بيانيه‌اي با انتقاد از عدم توجه حاكميت به خواسته هاي كبودوند و نيز نگاه مبتني بر تبعيض برخي نهادهاي حقوق بشر و رسانه‌هاي فارسي‌زبان، خواهان توجه بيشتر به وضعيت به شدت نگران كننده كبودوند شد.

به گزارش سایت موکریان، متن كامل اين بيانيه به اين شرح است:

كبودوند را دريابيد،وضعيت او به شدت نگران كننده است 46 روز از اعتصاب غذاي محمد صديق كبودوند مي‌گذرد ،در اين مدت بسياري از نهادها ،رسانه ها ،جريانها و احزاب و نيز فعالان مدني ،سياسي،حقوق بشري و مطبوعاتي در رساندن صداي تظلم خواهي اين فعال حقوق بشر تلاش وافر داشتند.

ما تلاش‌ها و زحمات همه اين دوستان را ارج بسيار مي نهيم.

وجدانهاي بيدار!

بي توجهي حاكميت به ويژه مسئولان قضايي نسبت به خواسته هاي محمد صديق كبودوند كه شرايط بسيار وخيم جسمي وي ما را به شدت نگران كرده است در هيچ منطق انساني ،قانوني جايگاهي ندارد،افزون بر اين بي توجهي و اسير شدن در منطق غير انساني خودي و غير خودي برخي نهادها و رسانه‌هاي فارسي زبان تداوم سياست مبتني بر تبعيض آنان را به نسبت حقوق فعالان مليت‌ها را نشان مي‌دهد.سازمان دفاع از حقوق بشر كردستان اعلام مي‌دارد كه محمد صديق كبود وند در وضعيت به شدت نگران كننده اي است.

از تمامي انسان دوستان،نهادها و رسانه هاي همگاني در خواست داريم به ياري اين فعال در بند حقوق بشر بشتابند.

سازمان دفاع از حقوق بشر كردستان

سه شنبه 20 تیرماه1391
10
جولای 2012

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله