بهمن قبادی از دو کرد جان باخته یاد کرد

«فصل كرگدن» تقدیم به صانع ژاله و فرزاد کمانگر

بهمن قبادى، کارگردان کرد  ایرانی، آخرین ساخته خود به نام «فصل كرگدن» را به صانع ژاله و فرزاد کمانگر تقديم كرد.

صانع ژاله، فعال کرد و دانشجوی دانشگاه هنر تهران بود که در روز ۲۵ بهمن سال ۸۹ و درجریان راهپیمایی اعتراضی مردم ایران به ضرب گلوله نیروهای امنیتی جان باخت.

فرزاد کمانگر نیز زندانی سیاسی کرد بود که اعدام شد.

«فصل كرگدن» آخرين ساخته آماده اكران بهمن قبادى، داستان يك شاعر كرد است كه از طريق اشعارش به دنبال زنگى گم شده خودش می گردد.

این فیلم با روايتى شعرگونه  ادامه مسير فيلم سازىِ كارگردانِ «زمانى براى مستى اسب ها» است كه پس از «گربه هاى ايرانى» اولين فيلم خود را خارج از ايران با حضور چهرهاى مطرح ايرانى، اروپايى و ترك، با مضمونى شاعرانه تهيه و كارگردانى كرده است.

در اين فيلم بهروز وثوقى بازيگر مطرح سينماى ايران پس از سال ها دورى برای ایفای نقش جلوى دوربين رفت و در كنار او مونیكا بلوچى، برن ساعت و آرش لباف ایفای نقش کردند.

به گزارش “ندای سبز آزادی”، قبادى آخرين ساخته خود را همزمان با تولد صانع ژاله به اين دانسجوى تئاتر كه در درگيرى ها تهران كشته شد و فرزاد كمانگر شاعر و معلم كرد كه در زندان اعدام شد تقديم کرده است.

طبق گزارش روابط عمومى فيلم «فصل كرگدن»، این فیلم از سپتامبر سال جاری، نمايش عمومى اش در فرانسه، ايتاليا، آلمان و دیگر کشورهای اروپایی را آغاز مى کند. ” wildbunch” از پخش كننده هاى مطرح اروپا پخش جهانى فيلم را به عهده دارد و شركت BKM پخش كننده ى فيلم در سينماهاى تركيه است.

اين كارگردان كرد هم اكنون در آمريكا در حال آماده سازى و نهايى كردن فيلم ديگرى تحت عنوان «به بالا نگاه كن» است. اين فيلم از مجموعه ده گانه های «خدا و مذهب» است كه ده كارگردان با ده مذهب گونان در آن فيلم سازى كرده اند.

در اين مجموعه كارگردانانى نظير امير امیر کاستاریکا، ميرا ناير، گيلرمو آری گا و کارگردانان سرشناس دیگری حضور دارند و بخش مربوط به دین اسلام را بهمن قبادى فيلم سازى كرده است.

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله