نامه دختر عبدالفتاح سلطانی به وزیر اطلاعات:

صدایمان را بشنوید وضعیت جسمانی پدرم وخیم است

مائده سلطانی دختر عبد الفتاح سلطانی وکیل دادگستری و عضو کانون مدافعان حقوق بشر و هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری در نامه ای به وزیر اطلاعات از وضعیت بد جسمانی پدر خود نوشته وخواسته که به وضعیت و پرونده پدرش رسیدگی شود.

به گزارش کلمه، دختر آقای سلطانی در این نامه نوشته است که پدرش به بیماری نوسان فشار خون، کم خونی و بیماری حاد گوارشی مبتلا شده و نسبت به نسبت وقوع اتفاقات ناگوار در زندان هشدار داده است.

متن نامه مائده سلطانی را در ادامه بخوانید:

آقای علوی! وزیر اطلاعات! شاید شما صدایمان را بشنوید

۶ سال از حبس پدرم عبدالفتاح سلطانی می‌گذرد. بدیهی ست کمترین حق زندانی درخواست اعاده دادرسی عادلانه است اما متاسفانه پرونده پدرم نخوانده بایگانی می شود!!!

بیش از سه سال از اعمال ماده ۱۸ گذشته و ۴ قاضی نظر داده اند حکم اساسا به اعتبار امر مختومه باطل است ولی پرونده در حوزه ریاست قوه قضاییه قفل شده است. ۶ سال است مادرم بارها و بارها به مقامات نامه داده و درخواست رسیدگی به پرونده نموده ولی معلوم نیست این همه نامه کجا رفته است. پرونده پدرم با اعمال نفوذ کارمندان شما مغفول مانده و از اجرای قانون آزادی مشروط و مرخصی جلوگیری می شود!

پس از ۶ سال فقط یکبار از حق مرخصی استفاده کرده و اینک به بیماری نوسان فشار خون، کم خونی و بیماری حاد گوارشی مبتلا شده اند!

اینک از شما به عنوان وزیر اطلاعات که یقینا نمی خواهید مسبب اتفاقات ناگوار زندانی باشید درخواست رسیدگی عاجل دارم!

مائده دختر عبدالفتاح سلطانی.

۴ اسفند ۱۳۹۵

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله