عباس عبدی:

در صورت حمایت هاشمی و خاتمی از کاندیداتوری عارف یا روحانی اصلاح طلبان پیروز می شوند

عباس عبدی در گفت و گو با تسنیم در مورد تصمیم مردم در انتخاب کاندیدای خود گفت:« بخش قابل توجهی از مردم هنوز تصمیم نگرفته‌اند. به نظرم کسانی هم که گفته‌اند تصمیم گرفته‌اند و نامزدی را معرفی کرده‌اند، تصمیم آنان پایداری و ثبات ندارد و چه بسا به دلایل متعدد در آخرین لحظات در انتخاب خود تغییر عقیده دهند.»
وی با اشاره به نظرسنجی های صورت گرفته توضیح داد:«بنابراین نمی‌توان با قاطعیت اظهارنظر کرد، به ویژه آن‌که درباره نظرسنجی ها باید جزئیات بیشتری از متغیرها را داشت تا بتوان به درک درستی از آن‌چه در ذهن مردم می‌گذرد رسید که چنین اطلاعاتی در دسترس نیست. پس همه مواردی که گفته می‌شود درحد حدس و گمان است. به نظر بنده اگر اصلاح‌طلبان و آقای هاشمی وارد میدان شوند و یکی از دونفر عارف یا روحانی به نفع دیگری ائتلاف کرده و کنار رود، در بهترین حالت در دور اول برنده می‌شوند و در بدترین حالت با یکی از افراد دیگر که به احتمال قالیباف خواهد بود به دور دوم می‌روند ولی به احتمال زیاد در دور دوم نامزد مورد حمایت اصلاح‌طلبان پیروز خواهد شد.»
وی ادمه داد:«درصورتی که حضور اصلاح‌طلبان قوی نباشد و مثل روزهای گذشته باشد، در این صورت دونفر به دور دوم خواهند رفت که یکی از انان قالیباف خواهد بود، درمورد فرد دیگر فعلا نمی‌توان اظهارنظر قطعی کرد، ولی اگر آن فرد یکی از دو نفر مورد حمایت اصلاح‌طلبان باشد دور دوم انتخابات پرشوری خواهیم داشت.»
عبدی در مورد رویکرد خاتمی و هاشمی و علاقه هر یک از آنان به حمایت از کاندیدای نزدیک به خود   نیز گفت  نیازی به شنیدن این اخبار نیست. نزدیکی یا تعلق خاطر اخلاقی و سابقه کاری آقای هاشمی و آقای خاتمی به روحانی و عارف چیز ناشناخته‌ای نیست، ولی مطمئن هستم که این دو تعلق خاطر مانع از ائتلاف بر روی یکی از این دو نفر نیست. اگر تصمیم به حمایت بگیرند این ارتباط عاطفی و فکری نمی‌تواند مانع از تصمیم آنان شود.

مطالب مرتبط

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها صورت گرفت

در هفته گذشته ۱۸ نفر به دار آویخته شدند. روندی که نه تنها نگران‌کننده، بلکه نمایانگر تلاش حاکمیت برای ارعاب جامعه در پاسخ به شرایط خاصی است که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده است

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

مطالب پربازدید

مقاله